Brza i besplatna dostava svježih i domaćih proizvoda koji se nalaze na webshopu Tommyja

Trgovački lanac Tommy, maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, napravio je iskorak i u online svijetu. Poznato je kako je Tommy webshop u rekordnom roku osvojio regiju, a sada je s uvođenjem express dostave s prosječnom duljinom trajanja od svega 45 minuta otišao i korak dalje.

Broj zadovoljnih online kupaca raste iz dana u dan, ponajviše zahvaljujući bogatoj ponudi dnevno svježih namirnica, uglavnom domaće proizvodnje. Sve do 8. ožujka brza dostava online narudžbe je i potpuno besplatna, a moguće ju je iskoristiti u šest gradova: Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu.

Naručivanje svega potrebnog za kućanstvo iz udobnosti vlastitog naslonjača omogućuje uštedu vremena i novca, što danas sve više dobiva na značaju. Cilj svake kupnje je dobiti vrijednost za novac. Stoga, kupci pažljivije razmišljaju o tome kako troše zarađena sredstva.

U Tommyju su toga itekako svjesni pa svojim kupcima jamče svježinu i kvalitetu namirnica zahvaljujući zastupljenosti hrvatskih proizvoda u asortimanu višu od 70%, odnosno nudeći proizvode koji često dolaze od lokalnih dobavljača i OPG-ova.

Upravo zbog posebnog naglaska na kvaliteti, Tommy je ovih dana osvojio renomirani certifikat ‘Odabrale mame’ u kategoriji ‘Internet trgovina hranom i pićem’. Da je baš Tommy favorit mama diljem Hrvatske pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača provedeno među ispitanicama iz cijele Hrvatske, nastalo temeljem njihovih osobnih iskustava pri korištenju usluga i proizvoda.

Što se ušteda tiče, na Tommy webshopu u okviru zasebne kategorije uvijek se nalaze brojni proizvodi s aktualnim akcijskim cijenama, kojih je u prosjeku oko 350 svakog tjedna, a odabrani su prema sezonskim navikama kupaca.

Na Tommy webshopu je moguće kupiti i Tommy robne marke koje predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Među njima je robna marka ”T!” koja obuhvaća veliki broj proizvoda u raznim kategorijama, ali i robne marke Delicato, Bondi, Spectar i druge. Većinu asortimana pod robnim markama za Tommy proizvode renomirani hrvatski proizvođači, što kupcima istovremeno jamči svježinu, sigurnost i kvalitetu. O dostupnosti i ponudi biranih proizvoda danas brine više od četiri tisuće Tommy zaposlenika.

Važno je istaknuti i kako je u posljednja dva mjeseca na webshop uvršteno više od četiri stotine novih proizvoda pa brojni potrošači sve više uviđaju prednosti online kupnje koja se po cijenama i izboru ne razlikuje od ponude u standardnim prodavaonicama. U posljednje vrijeme posebno su popularne ”tematske ponude”, kreirane prema potrebama i navikama potrošača – bilo da je riječ o asortimanu koji je vezan za hobi, zabavu, sezonski ili trendy asortiman.

Za sve one koji žele skratiti vrijeme kupnje, na čak 18 lokacija dostupna je i usluga ‘Naruči i pokupi’ kojom duž Jadrana i u gradu Zagrebu kupci bez čekanja u redu i dodatnih troškova mogu preuzeti kupljene proizvode. Narudžbe se zaprimaju svakim danom od 0 do 24 h, a potrebno je samo odrediti način plaćanja, prodavaonicu i vrijeme preuzimanja.

S uslugama brze dostave i ”Naruči i pokupi” trgovački lanac Tommy staje uz bok najvećim globalnim tvrtkama i pokazuje kako svojim kupcima želi ponuditi provjereno dobre usluge koje će povećati njihovo zadovoljstvo i olakšati im svakodnevnicu.
Stoga, požurite i kupujte jednostavno i sigurno iz udobnosti vlastitog doma uz brzu, a do 8. 3. 2023. i besplatnu dostavu proizvoda s Tommy webshopa koji je dostupan i putem aplikacije za Android, iOS i Huawei uređaje.