Nove Plodine u Daruvaru

Plodine i u 2023. nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, pa danas svoja vrata po prvi puta otvaraju i u Daruvaru

Danas je u Daruvaru, na adresi Ulica Augusta Šenoe 2B u sklopu Retail parka Stop Shop, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 118 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa nalazi se u sklopu retail parka, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom.

Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na primaljivom uslužnom pultu gastro delikatesa. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu otvorenja Retail parka Stop Shop, i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja doprinijeti posebnom ponudom koja za supermarket Daruvar vrijedi do utorka, 14.03.
Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Daruvar od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.
Radno vrijeme Plodina Daruvar je od ponedjeljka do subote 07:00 – 22:00 sata i nedjeljom 07:00 – 20:00