GLS – nova dostavna služba Abrakadabre

Abrakadabra nagrađuje svoje kupce u povodu sedmog rođendana

Abrakadabra webshop je svojim kupcima ponudio novu fleksibilnost – mogućnost biranja između čak tri načina dostave. Uz već dostupne dostavne službe, Overseas Express i Tisak, Abrakadabra webshop je uveo novu dostavnu opciju – GLS.  

Nova GLS usluga omogućuje kupcima praćenje pošiljki u stvarnom vremenu te sve detalje vezane uz dostavu, a moguće je i preuzimanje paketa na GLS prikupnim mjestima kao i na kioscima Tiska, čime vjerno prati potrebe i želje svojih kupaca.

Naime, neke od želja kupaca i općenito korisnika webshopova, odnose se uglavnom na mogućnost preuzimanja pošiljki s paketomata, odabir vremena isporuke te mogućnost biranja između različitih dostavnih službi. Tako je uvođenjem GLS-a, Abrakadabra svojim kupcima omogućila još bržu i fleksibilniju isporuku pošiljki.

Uz to, webshop Abrakadabra je u povodu svog sedmog rođendana pripremio brojne dodatne pogodnosti i akcije kako bi se kupcima zahvalio na povjerenju i zajedno s njima proslavio rođendan. U prvom tjednu travnja, kupci mogu uživati u dodatnih 7 posto popusta na odabrani asortiman dostupan na poveznici. U narednim tjednima kupce čeka i velika nagradna igra te dodatni popusti za plaćanje određenim karticama.

Plaćanje je na Abrakadabri moguće do čak 24 rate bez kamata, a dostava je besplatna na sve kioske Tiska diljem Hrvatske. Kao dugogodišnji partner MultiPlusCard programa vjernosti, webshop svojima kupcima omogućuje i sakupljanje nagradnih bodova u obliku BONUS eura prilikom svake kupnje.