Veliki brendovi u ožujku na Abrakadabri po odličnim cijenama

Zahvaljujući dugoročnim strateškim partnerstvima i uspješnoj suradnji s etabliranim dobavljačima, webshop Abrakadrabra u ponudi kontinuirano ima bestsellere popularnih brendova po odličnim cijenama.

No, ožujak će cijeli biti u znaku akcijskih cijena velikih brendova, jer će kupci tijekom cijelog mjeseca na Abrakadabri moći uživati u velikim uštedama na vrhunskim brendovima Samsung, Xiaomi, Končar, LG, Gorenje, Braun, Philips, Amice, TCL, Hisense itd.

Posebno se ističe akcijska ponuda Samsung kućanskih aparata i televizora, Xiaomi mobitela i robotskih usisavača, Gorenje, Končar i  Amica kućanskih aparata i bijele tehnike, Hisense i LG televizora te Sava auto guma.

Tu su i popularni brendovi dječjih igračaka poput Lega, Playmobila, Top Modela, Fisher Pricea, Paw Patrola i dr., a webshop je pripremio i široku ponudu opreme za bebe i mame u kojoj su Tommee Tippee, BeSafe, Pampers i Chicco samo neki od popularnih marki u toj kategoriji.

U kategoriji za njegu tijela i higijenu,  posebno se ističu Philips IPL Lumea, jedan od hit proizvoda kojeg svaka žena priželjkuje te drugi izvrsni brendovi poput Brauna i OralBa.

Webshop je pripremio i posebnu akciju za opremanje apartmana i vikendica koja na jednom mjestu donosi popuste do čak 50% na kućanske aparate s pet godina jamstva, elektroniku, namještaj, klima uređaje, bazene i brojne druge proizvode koji će osigurati uspješnu sezonu.

Požurite na abrakadabra.com i kupujete sigurno i brzo, po povoljnim cijenama i do 24 rate!