Otvoren INTERSPAR na Kukuljanovu

Otvorenjem novog INTERSPAR hipermarketa na Kukuljanovu i realizacijom investicije vrijedne više od 4 milijuna eura, SPAR je dodatno učvrstio poziciju na području Kvarnera

U retail parku Galerija Bakar na Kukuljanovu otvoren je najmoderniji INTERSPAR hipermarket na području Kvarnera u kojem je radno mjesto našlo gotovo 100 novih zaposlenika. Suvremeno uređen prema najvišim tehnološkim i estetskim standardima, novi INTERSPAR hipermarket na više od 3500m2 prodajnog prostora nudi preko 25.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Otvorenjem novog INTERSPAR hipermarketa i realizacijom investicije vrijedne više od 4 milijuna eura, SPAR je dodatno proširio svoju prodajnu mrežu i učvrstio poziciju na području sjevernog Jadrana.

Svečano otvorenje uveličali su predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, direktor prodaje INTERSPAR-a Stipan Škoro, regionalni voditelj Žarko Bešlić, voditelj projekta gradnje INTERSPAR-a Marko Plaščar, voditeljica poslovnice Vedrana Knežević te hrvatska skijašica s najboljim rezultatom ženskog skijanja od 2007. godine, Mrkopljanka Leona Popović koji su rezanjem svečane vrpce formalno pustili u rad novi INTERSPAR.

“Otvorenjem INTERSPAR hipermarketa doprinijeli smo urbanizaciji i podizanju funkcionalnosti poslovne zone Kukuljanovo i još jednom potvrdili odličnu partnersku suradnju s riječkom sredinom. Posebno nas veseli i činjenica što u novom INTERSPAR hipermarketu imamo lokalni kutak u kojem nudimo proizvode isključivo domaćih proizvođača i dobavljača. Tako nastavljamo ulagati u našu domaću zajednicu i poticati hrvatsko gospodarstvo”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim bogate, standardne ponude, u novom INTERSPAR hipermarketu na Kukuljanovu nalazi se i Tutto Bene caffe bar i restoran u kojem kupci mogu predahnuti i okrijepiti se u bogatoj gastro i bistro ponudi gotovih jela.

Posebnost najnovijeg INTERSPAR hipermarketa na Kukuljanovu je i regionalni blok gdje su na jednom mjestu istaknuti proizvodi malih, lokalnih proizvođača i dobavljača čime SPAR Hrvatska nastavlja svoju kontinuiranu podršku domaćim proizvođačima i time potiče razvoj hrvatskog gospodarstva. Neki od proizvoda koji se mogu pronaći u tom dijelu trgovinu su pašareta, proizvod obitelji Ferenčić, kraljica istarske tjestenine – fuži obitelji Marić, paštaria – durum šurlice od durum pšenice, vino vrbnička žlahtina, pašteta od domaćih istarskih tartufa, biljni liker ‘Fiuman’.

U novom INTERSPAR-u kupci svakodnevno mogu pronaći bogatu gastronomsku ponudu, uvijek svjež izbor mesa i ribe te raznovrsnu ponudu domaćeg voća i povrća. Tu su i najmodernije samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu svoju kupnju završiti brzo i praktično.

Novi INTERSPAR hipermarket nalazi se na adresi Kukuljanovo 362, a radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok je nedjeljom radno vrijeme od 8 do 20 sati.