Još jedne Plodine otvorene u Vinkovcima

Plodine i u 2023. nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a po drugi puta otvaraju svoja vrata u Vinkovcima

Danas je u Vinkovcima, u Ulici Alojzija Stepinca 201, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 120 supermarketa u Hrvatskoj.

Drugi je to supermarket Plodina u Vinkovcima, te se nalazi u sklopu retail parka Stop shop. Moderan format na 2.000 m2 opremljen je vrhunskom opremom, a praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, te pružaju ugodno iskustvo kupovine.

Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva može se pronaći na primamljivom uslužnom pultu gastro delikatesa.

Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu otvorenja retail parka i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja ponuditi posebnu  ponudu koja će za supermarket Vinkovci u sklopu Stop shopa vrijediti do utorka, 02.05.

Radno vrijeme Plodina Vinkovci Stop shop je od ponedjeljka do nedjelje 07:00–22:00h.