Maja Novak imenovana članicom Uprave Roto dinamica, a Željka Dolinar direktoricom financija Tiska

Maja Novak i Željka Dolinar

Maja Novak, dosadašnja direktorica financija Tiska, od 1. svibnja 2023. preuzima poziciju članice Uprave Roto dinamica za financije. Maju će na poziciji u Tisku zamijeniti Željka Dolinar, dosadašnja direktorica riznice Tiska.

Obje imaju višegodišnje iskustvo u vođenju i upravljanju financijskim poslovanjem velikih i malih sustava, što uključuje predlaganje, definiranje i uvođenje novih poslovnih praksi.

Kao direktorica Maja Novak je od 2019. vodila sve operacije u financijama Tiska, a njezina je odgovornost bila i podrška financija procesu restrukturiranja kompanije. Izravno je bila odgovorna za projekt zamjene ERP te za veliki proces uvođenja eura. Tisku se pridružila sredinom 2018. iz RWE-a (današnji E.on) s pozicije Starijeg specijalista za kontroling i izvještavanje. Tijekom rada u RWE-u, dio karijere provela je i na poziciji menadžera za kontroling maloprodaje u Njemačkoj u RWE-ovoj centrali.

Magistrica je ekonomije s diplomom Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ima CFA certifikat CFA Instituta iz Charlottesvillea, Virginia, USA te članica Upravnog vijeća CFA Society Hrvatska. Uspješno je završila prvu generaciju Navigate programa edukacije Fortenova grupe.

Željka Dolinar je, pak, u Tisku 12 godina obnašala funkciju direktorice riznice, a prethodno je od 2007. do 2011. bila direktorica odjela kontrolinga. Ona također ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te je 2022. uspješno završila edukaciju u Accelerate programu edukacije.