Plodine otvorene u Novskoj

U Novskoj je otvoren novi supermarket Plodina, čime se nastavlja snažna ekspanzija maloprodajne mreže Plodina u 2023. godini.

Novi supermarket u Novskoj, na adresi Ulica Kralja Tomislava 65, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman i ugodan interijer kupcima nude ugodno iskustvo kupovine.

Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći  na uslužnom pultu i u Novskoj opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Važno je napomenuti da je zaposleno 40-ak djelatnika iz Novske i okolice, a raznolika i kvalitetna ponuda prehrambenog i neprehrambenog asortimana ovom kraju doprinijeti će još boljoj kvaliteti života.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Plodine su povodom otvorenja supermarketa Novska donirale 2.600 € Dječjem vrtiću Radost.

Radno vrijeme Plodine Novska je od ponedjeljka do nedjelje 7:00–22:00 h.