Nova Domaćica Multigrain neodoljiv je izvor vlakana i sreće

I ptice na granama znaju da jedan od najpopularnijih keksa na tržištu – Domaćica dolazi u pet različitih oblika, ali jeste li znali da odsad dolazi u varijanti s pet različitih žitarica?

Svakim danom sve više i više pazimo na ono što unosimo kroz svakodnevnu prehranu, a od pametne hrane tražimo da nam osim blagotvornog učinka na organizam pruži i onaj slatki osjećaj užitka u omiljenom „snacku“.

Kraš je čuo želje ljubitelja kultnih Domaćica kojima je nakana unositi više vlakana te ispekao novi multigenijalni okus i predstavio Domaćicu Multigrain. Kao idealan izvor vlakana i sreće, nova Domaćica Multigrain pored najprhkijeg doživljaja biskvita i 23% čokoladnog preljeva donosi prirodan izvor vlakana iz čak pet vrsta žitarica: pšenice, pira, zobi, heljde i ječma.

U svojoj novoj multigrainijalnoj varijanti najprepoznatljivijih pet oblika keksa u Hrvata i šire već niče na policama Kraševih bonbonnièrea, ali i trgovinama diljem Hrvatske i jamče ti okus za pet. Pa ako i ti paziš što jedeš, pazi novu Domaćicu i kad srce kaže da, ti reci heljdaaaaaa!