Tommy otvorio hipermarket u Sopnici/Sesvete

Trgovački lanac Tommy je 18. svibnja 2023. otvorio novo prodajno mjesto – hipermarket u Sopnici/Sesvete u okviru “Park & Shop” Sesvete.

Otvaranjem ove poslovnice osnažuje se lokalna prisutnost Tommyja i na kontinentalnom dijelu Hrvatske, posebno na širem području grada Zagreba. Hipermarket je suvremeno opremljen, kako bi kupcim a osigurao kvalitetan doživljaj kupovine i primjerenu uslugu, s novim funkcionalnostima prodajnog prostora koji promoviraju novi koncept uređenja Tommy prodajnih mjesta.

Za cjelokupan projekt hipermarketa, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje. Površina korisnog prostora hipermarketa je preko 1.700 metara četvornih, uz dostupnost većeg broja parkirnih mjesta u sklopu parkinga trgovačkog centra.

Ponuda Tommyja, posebno u formatu hipermarketa je prepoznatljivo dobra i karakterizira je široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Posebna pozornost je usmjerena na odjele mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i samoposlužne blagajne, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je postavljen sustav za prihvat najnovije generacije.

I u ovoj novoj poslovnici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce, a posebno atraktivne pogodnosti i promocije pripremljene su povodom samog otvaranja (nagradni kuponi, degustacije, gastro promocija chefa Fabrizija Vežnavera…). Realizacijom novih projekata Tommy pokazuje usmjerenost prema dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.