Sobočan predstavio svoje najistaknutije projekte uređenja i opremanja interijera

Sobočan dizajn studio, u četvrtak, 18. svibnja u Zagrebu, predstavio je javnosti i poslovnim partnerima Sobočana najistaknutije dizajnerske projekte. U prostoru Laube, tom su prigodom izložili 18 svojih projekata uređenja uredskih prostora, trgovina i hotela te vlastitu kolekciju premium uredskog namještaja movo.

„Ovom izložbom željeli smo prikazati kako nastaju prostori u kojima rado boravimo, kupujemo ili jednostavno uživamo u slobodnom vremenu. Na posebnim okvirima koje smo za potrebe izložbe sami izradili u našoj proizvodnji u Murskom Središću, prikazali smo put od ideje do gotovih koncepata uređenja prostora uz detaljan opis svakog pojedinog projekta. Istovremeno, željeli smo prikazati kako dizajn nije samo crtanje i projektiranje, već cjelovita priča o brandu  i proces kojim stvaramo posebno iskustvo za korisnike različitih prostora“, istaknula je Anamaria Burazin Eškinja, voditeljica Sobočan dizajn studija.

Poslovni rast tvrtke Sobočan, koja je na tržištu prisutna 23 godine, kontinuirano je pratilo ulaganje u proizvodne kapacitete, najmodernije strojeve i novu tehnologiju. Kako bi svojim klijentima omogućili objedinjenu uslugu pod jednim krovom, od dizajna i razvoja proizvoda do proizvodnje, 2016. godine otvoren je i Sobočan dizajn studio u Zagrebu. Tako danas, pod motom „everything works“, sinergijom znanja i iskustava u području dizajna, upravljanja projektima, tehnologije i proizvodnje, stvaraju cjelovita rješenja za svoje klijente.

„U svom radu prvo se fokusiramo na razumijevanje potreba naših klijenta i njihove vizije. Temeljem toga naš tim stvara kreativan i jedinstven koncept koji se pretvara u dizajn prostora i prostornih elemenata. Razvojni tim tvrtke Sobočan poveznica je između ideje i stvaranja konačnog proizvoda u vlastitoj proizvodnji. Cijeli proces završava implementacijom u samom prostoru naših klijenata. Upravo ta mogućnost da svojim klijentima nudimo sve pod jednim krovom, izdvaja nasj na tržištu“, zaključuje Anamaria Burazin Eškinja.