Uz Kraš neka svaki party bude Biiiig Summer PARTY!

Ne postoji opuštenije doba godine, kad mnogi uživaju u zasluženom odmoru u dugim toplim danima i još dužim noćima uz veselo društvo najmilijeg kruga dragih ljudi. Energija ljeta jasno i glasno poziva na najveći tulum u godini koji traje i traje i samo želimo da nikad ne završi.

I mi smo jedva dočekali ljeto te vam pripremili sjajne novitete i omiljene proizvode u veselom izdanju idealnom za svaki Biiiig Summer PARTY. Pa kad budete organizirali svoju ljetnu feštu i slagali popis za kupovinu, ne trebate previše misliti – samo krenite sljedećim redom!

Originalna Domaćica, naša obiteljska miljenica dolazi u svom novom, neviđenom Biiiig Pack pakiranju i idealna je za velika ili mala summer party druženja. Tortica kokos prošle je godine osvojila srca svojim potpunim doživljajem ljeta, a ove godine dolazi i u mini varijanti, idealnoj za mini zalogaj i dijeljenje s ekipom. Prelivena je bijelom čokoladom, obogaćena kokosom, zamotana u vesele boje i već se nalazi na svim top listama kao ultimativni ljetni vafl u praktičnom mini pakiranju.

U većim PARTY SIZE pakiranjima dolaze i Dorina čokolade i to u okusima mlijeko, keks i ledena te donose idealnu dozu slatkoće i osvježenja za vruće ljetne dane.

Volimo ljeto, volimo vesele platnene torbe za shopping, za grad, za plažu! Zna to i Dorina, koja je u suradnji s ilustratoricom Majom Tomljanović lansirala nešto sasvim novo – vesele ilustrirane torbe koje dolaze u limitiranom izdanju, a idealne su za svaku ljetnu kombinaciju. Svakog tko kupi Dorininu kutiju, osim pet omiljenih Dorina čokolada – mlijeko, keks, riža, ledena i jaffa, čeka i torba u koju će ovo ljeto skupljati najveselije uspomene sa svakog ljetnog druženja.

Što još čekaš? Ljeto je počelo i čeka tebe i tvoje društvo da ga učinite najboljim do sad uz Biiiig Summer PARTY powered by KRAŠ!