VEGETA & SPIRULINA – novi superfood začin na Vegeta način!

Vegeta, broj 1 univerzalni dodatak jelima u Europi, predvodnik je u inovacijama i uvijek ukorak s ključnim globalnim trendovima u prehrani. Proširenjem ponude inovativnim i modernim proizvodima svaki će potrošač pronaći nešto za sebe, a misija Vegete uvijek je ista – donijeti izvrstan okus jelima, potaknuti na kreativnost i isprobavanje novih recepata, uz samo jednu poruku: „Mašta je tvoj jedini recept!“

Nov i jedinstven proizvod na tržištu je VEGETA & SPIRULINA, univerzalni dodatak jelima s algom spirulinom, kreiran s posebnom pažnjom kako bi potrošačima, osim izvrsnog okusa jela, isporučio dodanu vrijednosti i benefite koji su im relevantni. Svjesnost potrošača o važnosti očuvanja okoliša utječe na njihove kupovne odluke, dajući prednost proizvodima koji su tu važnost prepoznali.

Reciklabilna metalna ambalaža u skladu je s trendom održivosti, a prazna limenka nakon utrošenog proizvoda može poslužiti za daljnju upotrebu, primjerice, za pohranu različitih namirnica. S obzirom na užurban životni stil i sve manje vremena za pripremu ukusnog obroka, potrošači od proizvoda očekuju da im osigura jednostavnost i brzinu pripreme, ali ono najvažnije – savršen i zaokružen okus.

VEGETA & SPIRULINA osigurava sve to, a uz dodatak superfood namirnice, potrošačima će dati novu kreativnu energiju u pripremi raznih ukusnih jela. Spirulina je modrozelena alga visoke nutritivne vrijednosti, zbog čega je iznimno korisna za organizam. Bogatstvo i raznolikost nutrijenata čine ju superhranom 21. stoljeća.

Jednostavna clean-label receptura proizvoda VEGETA & SPIRULINA sadrži sol, sušeno povrće, začine i spirulinu. Praktična i intuitivna upotreba proizvoda potrošačima daje dozu kreativnosti, a izvrsno će se uklopiti u sva mesna, riblja ili povrtna jela. Idealna je za pripremu različitih vrsta rižota, tjestenina, marinada, dipova.

Marketinška podrška: online
Proizvođač: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica
Telefon: 0800 0808
Web: www.podravka.hr
e-mail: proizvodi@podravka.hr