Dobar okus nije dovoljan – zato je razvijen CUCURO!

CUCURO POWER i CUCURO BEAUTY su inovativni funkcionalni napitci stvoreni kako bi vam pružili istinsko iskustvo pića i još više od toga. CUCURO POWER doprinosi općoj snazi i revitalizira dok je CUCURO BEAUTY eliksir mladosti i ljepote

Društvo Radman’s Drink GmbH – Austria otišlo je korak dalje ponosno predstavivši svoju liniju funkcionalnih napitaka. CUCURO POWER s okusom aronije, brusnice i limuna i CUCURO BEAUTY s okusom crnog i crvenog ribiza su inovativni funkcionalni napitci stvoreni kako bi vam pružili istinsko iskustvo pića i još više od toga.

Ovi PREMIUM NAPITCI proizvode se od pomno odabranih sastojaka i prema vrhunskoj pobjedničkoj formuli – veliki udio voćnog soka (16%) i sastojci vrhunske kvalitete dobivenih od najuglednijih svjetskih proizvođača, a rezultat je savršeni spoj sa smanjenim kalorijama. Uz to, ovi napitci su pasterizirani i stoga ne sadrže konzervans i dolaze u limenci od 330 ml.

Inovatori okupljeni oko ideje Cucuro usmjereni su na kreiranje novih trendova u industriji pića i žele svojim potrošačima ponuditi premium proizvode, koji pogodno djeluju na njihovo zdravlje.

Kako i zašto je ova linija pića dobila naziv Super premium drink?

CUCURO POWER je spoj vrhunskih biljnih ekstrakata, minerala i vitamina. Sadrži L-arginin, taurin, ekstrakt mace, ginseng, guaranu, koenzim Co-Q10, vitamin B2, B3, B5, B6, B12, E i C, kao i minerale cink i selenij. CUCURO POWER obnavlja energiju, povećava budnost i inteligenciju, energizira tijelo, pojačava koncentraciju i izdržljivost te doprinosi seksualnom zdravlju jer se izravno bori protiv loše cirkulacije širenjem krvnih žila u vašem tijelu. L-arginin širi vene i arterije i omogućava priljev veće količine krvi u vaše udove, kao i spolne organe i također djeluje na plodnost, jer spomenuti pojačani krvotok može imati čudotvorne učinke, posebno na proizvodnju spermatocita i jajnih stanica. Ostali biljni ekstrakti i vitamini koji se nalaze u Cucuro Poweru služe za pojačanje energije kod umora i većih psihofizičkih napora, za smanjenje stresa, za bolje pamćenje te za zdravu kožu, kosu, oči i jetru dok minerali cink i selenij sudjeluju u zaštiti stanica, normalnom imunitetu i plodnosti.

CUCURO BEAUTY je napitak koji blagotvorno djeluje na ljepotu. Proizveden od mješavine funkcionalnih sastojaka, ovaj napitak potiče prirodnu proizvodnju kolagena u koži za čvršći, sjajniji i zdraviji ten i naglašenu ljepotu koja dolazi iznutra. Sadrži kolagen VERISOL™, hijaluronsku kiselinu, ekstrakt ploda amle, hibiskusa, aloe vere, zelenog čaja, koenzim Co-Q10, vitamin B3, B5, B6, E i C i, kao i minerale cink i biotin.

Kolagen – dodatak kolagena VERISOLA™-a poboljšava elastičnost kože i djeluje na smanjenje bora te predstavlja pravu alternativu svim mjerama protiv starenja zbog relativno kratkog vremena potrebnog za postizanje vidljivih učinaka.

Ostali funkcionalni sastojci, vitamini i minerali koji se nalaze u Cucuro Beautyju služe za obnavljanje oštećene kože, pomažu kod suhe, upaljene i problematične kože i pružaju dovoljnu hidraciju. I zato, ako sebi želite priuštiti jedno istinsko premium iskustvo, super premium napitci Cucuro vas zasigurno neće razočarati!