Koncert Petra Graše u povodu otvorenja Kauflanda u Vodicama

Kaufland Hrvatska k.d. širi svoju mrežu trgovina te 5. srpnja otvara poslovnicu u Vodicama, a tim povodom za građane organizira koncert Petra Graše

Za tjedan dana svoja vrata otvorit će još jedna Kauflandova trgovina, i to u srcu Dalmacije, prekrasnim Vodicama. Riječ je o 47. trgovini ovog trgovačkog lanca koji poziva buduće kupce da se pridruže velikom otvorenju 5. srpnja od 7 sati ujutro na adresi Put Gaćeleza 1D gdje će ih dočekati super akcije i pogodnosti, kao i prigodan dar za svakog kupca.

No to nije sve, večer uoči samog otvorenja, 4. srpnja, Kaufland je za Vodičane pripremio posebno iznenađenje – besplatan koncert Petra Graše s početkom u 22h na samoj rivi!

Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu te se posebno zalaže za zdravlje i dobrobit djece. Stoga su ovom prigodom donirali 5.000 eura Pedijatrijskoj ambulanti Vodice u svrhu poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi djece u Vodicama.

Simbolični ček predstavnici Doma zdravlja, Dunji Radetić, dr. med. spec. ped., uručio je predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska k.d., Patrick Rudat, a uručenju nazočio je i gradonačelnik Vodica Ante Cukrov.