Punih 56 godina čuvenog Ledo korneta

Kornet ovoga ljeta dolazi u novom dizajnu i s novim okusom

Odlične vijesti za sve ljubitelje korneta – u Ledov iznimno bogat asortiman sladoleda stigla je nova kombinacija okusa u kornetu: malina i cotton candy. Novi Ledo kornet objedinjuje okuse maline i cotton candyja te punjenje i preljev od bijele čokolade. Posebnu notu ovom zanimljivom okusu dodao je i posip od čokoladnih rižinih kuglica. Rezultat? Preukusna, dosad neviđena kombinacija.

Osim različitih kombinacija okusa ono što ljubitelji sladoleda obožavaju je omiljeno čokoladno dno koje upotpunjuje i dodatno povezuje sve okuse, a u novom Ledo kornetu malina i cotton candy čak je i čokoladno dno ispunjeno primamljivom bijelom čokoladom.

„Novim kornetom Ledo Malina Cotton Candy donosimo novu, neviđenu kombinaciju okusa maline, šećerne vate i bijele čokolade te s posebnim uzbuđenjem predstavljamo redizajn Ledo korneta. Promjenom dizajna osvježili smo vizualni identitet jednog od Ledo klasika, omogućujući još bolju prepoznatljivost korneta u Ledo škrinjama i stavljajući poseban naglasak na našu bogatu tradiciju. No, iako se izgled Ledo korneta promijenio, vrhunski sastojci i iznimna posvećenost Ledo timova u kreiranju sjajnih kombinacija okusa ostaju nepromijenjeni“, poručio je Krunoslav Stančić, Marketing Manager Adriatic clustera iz tvrtke Ledo plus.

Vječni klasik u novom ruhu

Osim novog okusa malina – cotton candy, cijeli asortiman korneta od sada je dostupan u novom ruhu koji je u potpunosti osvježio izgled kornet sladoleda.

“Tvoj favorit i svih naraštaja hit” jasna je poruka koja dolazi uz Ledo kornete – sladolede koji su obilježili razne trenutke sreće i veselja brojnih generacija, dok će novi dizajn omogućiti još jednostavnije prepoznavanje svih okusa koji se kriju u Ledo škrinjama.

Kornet, kao jedan od najdugovječnijih Ledo sladoleda, ove godine ponosno slavi 56 godina postojanja. Upravo zato, Ledo je odlučio svoje vjerne potrošače nagraditi novim, dizajnom koji će dodatno naglasiti okuse pojedinog sladoleda. Dobro poznatim okusima vanilije, čokolade te stracciatelle i šumskog voća odnedavno se pridružio i novi kornet malina cotton candy.

Više informacija o novom kornetu malina cotton candy, kao i cijelom asortimanu Ledo korneta pogledajte na službenoj web stranici.