Skini Ajmo! aplikaciju i koristi sve benefite za najbolji izlazak

Ovo ljeto puno je evenata, koncerata, partyja i festivala koji se ne smiju propustiti, od Zagreba do Jadrana. No, u moru ponude ponekad je muka pronaći pravu informaciju što je ‘hot’ i gdje je najbolja ekipa. Zahvaljujući inovativnoj aplikaciji Ajmo! tim brigama dolazi kraj, aplikacija ti omogućava da si uvijek u trendu.

Ajmo! aplikacija je prava riznica informacija o najboljim ljetnim zbivanjima. Bez obzira na to jesi li ljubitelj glazbe, umjetnosti ili jednostavno želiš provesti nezaboravnu noć s prijateljima, ona je savršeno sredstvo za istraživanje i pripremu tvojega sljedećeg izlaska.

S aplikacijom si osiguravaš niz prednosti – Ajmo! nudi opsežnu bazu podataka koja ti pruža sveobuhvatan pregled svih nadolazećih događanja u Hrvatskoj. Nastupi najpopularnijih glazbenika, kulturni festivali, umjetničke izložbe i najluđi partyji – sve je tu. Aplikacija redovito ažurira svoj sadržaj kako bi korisnicima donosila najnovije informacije i osigurala da ne propuste ni jedan važan događaj.

Skini Ajmo! aplikaciju i imaš dodatne benefite: s opcijom Skip the line imaš šansu ući na određeni event prije ostalih, bez čekanja u redu. Unutar aplikacije nudimo ti i popuste za ulaz na pojedine događaje, redovito prati notifikacije i priušti si dobar provod uz manji trošak.

Ne propusti najave zbivanja, skupljaj bodove i skeniraj QR kodove na posebnim Ajmo! lokacijama i eventima. Postani Uptown korisnik čime možeš ugrabiti laznice za odabrane događaje. Skupljanje bodova donosi ti i mogućnost osvajanja atraktivnih nagrada, kao što su mobiteli i slušalice.

Ajmo! aplikacija intuitivna je i jednostavna za korištenje. Kroz pregledno sučelje prilagodljivo svakom ekranu, korisnici brzo u par klikova mogu pronaći događaje koji ih zanimaju i filtrirati rezultate prema preferencijama. Bilo da tražiš elegantan noćni izlazak, bilo da si vikend partijaner ili fan underground scene, ova aplikacija će ti pomoći locirati prostor koji najbolje odgovara tvom ukusu. Pregledno predstavljene informacije o klubovima, popisima rezident DJ-a i najave posebnih događanja omogućuju ti planiranje izlazaka unaprijed.

Ne čekaj, Ajmo! app skini sa:

➡️ Apple Store: https://apple.co/3N78jc8

➡️ Google Play: https://bit.ly/3WI1UqU