Plodine otvorile dva nova supermarketa

Plodine nastavljaju svoje intenzivno širenje maloprodajne mreže, pa su tako u dva dana otvorena dva nova supermarketa, jedan u Varaždinskim Toplicama i jedan u Opatiji. Plodine sada broje ukupno 123 supermarketa diljem Hrvatske.

Novi supermarket Plodina u Varaždinskim Toplicama svoja je vrata kupcima otvorio u srijedu 12.07., a samo dan kasnije svečano su otvorene i Plodine u Opatiji, u sklopu Tramontana Malla, na adresi Tošina 16. Oba se supermarketa odlikuju moderno uređenim interijerima prilagođenim najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa svjetskim trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman kupcima nudi ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine.

Za obavljanje svakodnevne kupovine u oba su supermarketa na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći  na uslužnom pultu, a ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu i ovim projektima nastavljaju graditi uspješno poslovanje. Također, važno je napomenuti da su ovim otvorenjima na obje lokacije Plodine zaposlile čak 80-ak novih djelatnika.

Kako bi proslavili zajedno s kupcima, pripremljen je bogat program otvorenja koji su moderirali poznati voditelji, a glazbeno ih pratili DJ-i. Posjetitelji i kupci imali su se prilike zabaviti, počastiti, okrijepiti i nazdraviti. Program otvorenja u Opatiji pratile su brojne aktivnosti od kojih se izdvajaju kolo sreće s bogatim nagradama, roštilj by Podravka i Gastro kutak Zigante, te besplatno piće dobrodošlice, a nakon kupovine svaki je kupac dobio i eko vrećicu. Za one najmlađe, zabava je bila još veća uz dječji program u društvu klauna Balonka i mađioničara.

Plodine d.d. svako otvorenje poprate i prigodnim donacijama, a ovoga puta doniralo se DVD-u Varaždinske Toplice i MO Tošina.

Točna radna vremena supermarketa, te radnih i neradnih nedjelja dostupna su na plodine.hr