Roto dinamic dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u 13 gradova

Glovo, multikategorijska platforma koja kupcima omogućuje naručivanje različitih vrsta proizvoda i jela na zahtjev, objavljuje partnerstvo s tvrtkom Roto dinamic, vodećim distributerom pića u Hrvatskoj.

Iz kategorije Namirnice u aplikaciji Glovo, kupci mogu odabrati željene proizvode iz Roto dinamica, uz dostavu na kućni prag u roku od oko 30 minuta. Usluga je dostupna u 13 gradova, a korisnici Glova imaju mogućnost naručivanja proizvoda iz 25 prodajnih mjesta ovog hrvatskog lanca.

Na Glovu je naveden cijeli asortiman poslovnica u kojima se može pronaći do 2000 proizvoda koje prodaje Roto dinamic, iz različitih kategorija kao što su: Vino, Pivo, Žestoka pića, Sokovi, Voda, Kava i čaj, Grickalice te mnogih drugih.

“Oduševljeni smo što možemo objaviti uzbudljivo partnerstvo s tvrtkom Roto dinamic, tržišnim liderom u svojoj industriji. Uz Roto dinamic koji je sada dostupan na Glovu, kupci mogu jednostavno pristupiti širokoj ponudi visokokvalitetnih pića koja se dostavljaju na kućni prag. U Glovu nastojimo kupcima pružiti najbolji i najraznovrsniji izbor proizvoda, a suradnja s tvrtkom Roto dinamic dodatno pojačava našu predanost ispunjavanju svih njihovih potreba za isporukom na zahtjev”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glova Hrvatska.

Roto dinamic trenutno surađuje s više od 300 domaćih i stranih proizvođača te uvoznika pića, od čega je više od 50 vinarija.

„Roto dinamic je već godinama lider u distribuciji pića za profesionalce, međutim naše poslovanje zadnjih par godina širimo i na krajnje potrošače putem naših maloprodajnih shopova te u suradnji s platformama za dostavu. Suradnja s Glovom za nas znači da postajemo još prisutniji u @home potrebama potrošača, pogotovo danas kad nam je svima bitan raznovrstan asortiman, razina usluge i komfor koji imamo kad nam sve potrebno može stići na kućni prag u kratko vrijeme i od provjerenog prodavatelja“, izjavila je Nikolina Bejić, direktorica marketinga i odnosa s kupcima u Roto dinamic.

Kako bi obilježili početak partnerstva, Glovo korisnici imaju opciju besplatnih dostava proizvoda koje Roto dinamic prodaje na platformi do 30. srpnja 2023.