Grupa Vindija ponosni sponzor atletičarke Jane Koščak

Predsjednik Uprave Vindije, Nenad Klepač i Jana Koščak

Grupa Vindija podrškom mladih talenata nastavlja ulagati u budućnost hrvatskog sporta

Sedamnaestogodišnja atletičarka iz Varaždina Jana Koščak, jedno od najperspektivnijih mladih imena u hrvatskom sportu i prava globalna senzacija u svijetu atletike, od sada će na daljnjem putu do svjetskih rekorda i odličja imati vrijednu podršku jedne od najznačajnijih domaćih kompanija.

Grupa Vindija ponosni je novi sponzor jedne od najvećih uzdanica domaćeg sporta, čime je vodeća domaća prehrambena kompanija nastavila dugu tradiciju ulaganja u hrvatsku mladež, zagovaranja zdravog i aktivnog života te podržavanja istaknutih pojedinaca, klubova i udruga koje svojim djelovanjem doprinose lokalnoj i nacionalnoj zajednici.

U svom prvom seniorskom sedmoboju, Jana je osvojila deveto mjesto postavivši pritom novi hrvatski seniorski rekord, ali i najbolji svjetski rezultat u konkurenciji do 18 godina, dok je u sedam disciplina srušila čak pet osobnih rekorda i jedan juniorski državni. Štoviše, Janin osobni rekord u skoku u vis od 192 cm, za samo je jedan centimetar niže od juniorskog rekorda legendarne Blanke Vlašić, što potvrđuje kako je zaista riječ o još jednom posebnom mladom talentu s izuzetnim olimpijskim potencijalom.

Na ove uspjehe, kao i na činjenicu da je ujedno riječ i o briljantnoj mladoj predstavnici varaždinske lokalne zajednice, posebno je ponosna Grupa Vindija koja već dugi niz zagovara predanost izvrsnosti u svim aspektima poslovnog i društvenog života te prepoznaje i nagrađuje istu, posebice kod mladih domaćih sportaša.

„Kao lider u svojoj industriji, Vindija itekako cijeni i prati istaknute mlade pojedince koji su svojim sportskim i akademskim angažmanom ili društveno-odgovornim doprinosom na ponos i primjer lokalnoj i nacionalnoj zajednici. Samim time, Grupa posebno prepoznaje i zagovara ulaganja u sport i mlade domaće sportaše s ciljem promicanja kulture zdravog i aktivnog načina života, koju istodobno nadopunjujemo i svojim poslovnim djelovanjem tj. stvaranjem proizvoda koji prate potrebe sportaša, posebice mladih koji su još u razvoju.  Podršku našoj Jani Koščak vidimo i kao doprinos stvaranju budućih sportskih uspjeha naše zemlje, zbog čega nam je zaista velika čast biti dijelom ove prekrasne sportske priče u usponu i biti vjetar u leđa jednoj ovakvoj čudesnoj mladoj osobi na koju smo iznimno ponosni“, poručio je predsjednik Uprave Vindije, Nenad Klepač.

„Imati iza sebe jednu od najvećih hrvatskih kompanija zaista je poseban osjećaj koji prije svega predstavlja potvrdu da je moj trud primijećen i da moja zajednica vjeruje u mene, a zatim i ulijeva jedno dodatno samopouzdanje te želju za daljnjim napretkom. Zahvalna sam što će me na daljnjem putu pratiti jedno ovakvo društvo koje itekako zna tajne uspjeha i koje zna kako doći do vrha u svojoj disciplini“, poručila je Jana Koščak, atletičarka varaždinske Slobode.