Supernova Grupa sponzor finala skupine D Davis Cupa u Splitu

Sponzoriranjem važnog međunarodnog sportskog događaja kao što je finale Davis Cupa, Supernova Grupa želi istaknuti važnost sporta i posebno podržati hrvatsku reprezentaciju

Supernova Grupa koja u Hrvatskoj upravlja s ukupno 16 trgovačkih centara, postala je nacionalni sponzor finala skupine D Davis Cupa koji će se održati od 12. do 17. rujna u Splitu. Ovim partnerstvom Supernova Grupa se svrstava među najveće promicatelje vrhunskog hrvatskog sporta i postaje pouzdan partner tenisačima na njihovom putu do sjajnih rezultata.

“Počašćen sam što smo postali nacionalni sponzor finala Davis Cupa, jednog od najprestižnijih događaja u svijetu tenisa, a samim time i podrška tenisačima koji će nastupiti na njemu. Vjerujemo kako će naše sponzorstvo ovome turniru kao i podrška sportašima doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti tenisa i sporta u Hrvatskoj te privući još više mladih sportskih talenata da ustraju u ostvarenju svojih snova i ciljeva. Radujemo se stvaranju nezaboravnih zajedničkih trenutaka na predstojećem Davis Cupu kako za igrače tako i za sve navijače i ljubitelje tenisa”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Kao dio sklopljenog partnerstva, Supernova Grupa će u suradnji s Hrvatskim Teniskim Savezom, u tjednu prije Davis Cupa, od 2. do 7. rujna organizirati niz akcija na društvenim mrežama i u svojim centrima diljem Hrvatske. Zabavni program u znaku Davis Cupa započinje već ovu subotu 2. rujna u centru Supernova Karlovac, a u nedjelju 3. rujna slijedi nastavak u centru Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu. Tenisko druženje bit će organizirano i u trgovačkim centrima Supernova Varaždin 4. rujna, Supernova Zadar 5. rujna,  te u Zagrebu – u trgovačkom centru Supernova Buzin 6. rujna i Supernova Garden Mall 7. rujna. Na teniskom druženju u centru Supernova Garden Mall u četvrtak 7. rujna posjetiteljima i ljubiteljima tenisa pridružit će se najbolji hrvatski tenisač, Borna Ćorić koji je trenutno rangiran među najboljih dvadeset i pet igrača svijeta.

U navedenim danima kupci i posjetitelji Supernova centara moći će sudjelovati u brojnim teniskim izazovima te osvojiti sportske rekvizite, ulaznice za nadolazeće finale te brojne vrijedne darove poput Supernova poklon kartica.

Program događanja dostupan je na Supernova Internet stranicama i službenim profilima na društvenim mrežama.