Supernova Grupa širi radost blagdana potrebitim obiteljima diljem Hrvatske

Supernova Grupa nastavila je tradiciju uljepšavanja blagdana i donirala 10 tisuća eura lokalnim udrugama i potrebitim obiteljima u sklopu nacionalne kampanje “Širimo radost”

Pod okriljem nacionalne kampanje “Širimo radost”, Supernova Grupa je uoči blagdana donirala novčana sredstva u iznosu od 10 tisuća eura za pomoć potrebitim obiteljima diljem Hrvatske.

Ova plemenita donacija Supernova Grupe uljepšat će blagdane za više od nekoliko stotina obitelji koje su se našle u teškoćama. Supernova poklon kartice bit će predane organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo naša djeca i Zagrebački humanitarci za njihove potrebite štićenike.

Iz Supernova Grupe ističu: “Vrlo smo ponosni i sretni što ćemo i ove godine povodom humanitarne akcije “Širimo radost” razveseliti najpotrebitije. S dubokim zadovoljstvom ističemo našu želju za nastavkom doprinosa razvoju i poboljšanju kvalitete života hrvatskih građana. Kroz daljnje aktivnosti usmjerene prema humanitarnom radu, Supernova grupa će i dalje biti posvećena ostvarivanju pozitivnih promjena.”

Ovom, još jednom po redu, humanitarnom akcijom Supernova Grupa uspjela je unijeti radost Božića u domove onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Ranije ove godine, Supernova Grupa donirala je Općoj bolnici u Zadru vrijednu donaciju u vrijednosti 17.000 eura, namijenjenu za Odjel anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, a Općoj bolnici Varaždin donaciju od 5.000 eura Odjela za opremanje Odjela za neurokirurgiju te Odjela za ortopediju i traumatologiju, koji djeluju unutar Službe za kirurške bolesti.