Philips predstavlja inovativnu tehnologiju kućanskih uređaja u četiri kategorije

Foto: Ivan Pavliš

Godinu za godinom, Philips DA uređaji dio su kućanstava – od prvog bakinog miksera do glačala koje je ispratilo odjevne kombinacije mnogih generacija. U vrevi modernog života, Philips Domestic Appliances usmjerava svoju pažnju prema onome što je svačijem srcu najbliže i omogućava više slobodnog vremena u ubrzanom tempu svakodnevice. Philips Domestic Appliances inovativni uređaji modernog dizajna ruše stereotipe o obavljanju kućanskih poslova i omogućuje budućnost življenja.

Kako izgleda kućanstvo budućnosti? Jednostavno pranje podova, brzo čišćenje nakon kućne zabave, održavanje i pametno glačanje odjeće u nekoliko poteza, kuhanje obroka bez stajanja u kuhinji i uživanje u šalici idealne kave uz par dodira ekrana. Takvo kućanstvo na dohvat je ruke! Philips ponosno predstavlja niz kućanskih uređaja u četiri ključne kategorije – usisavanje, njega odjeće, kuhanje i priprema hrane te aparati za kavu. Svaki od uređaja pruža revolucionarna rješenja koja osiguravaju brigu o apsolutno svakom aspektu kućanstva, bilo da je riječ o čišćenju podova, njezi odjeće, pripremanju obroka ili uživanju u savršenoj šalici kave u svom domu.

Tehnologija inovacije uz najkompletnije higijensko rješenje za čišćenje podova

Sonja Švajhler na Instagramu poznatija kao Supermama Sonja, iskusila je budućnost življenjauz inovativan i moćan bežični štapni usisavač AquaTrio 9000. Riječ je o uređaju koji se sastojiod 3-u-1 modularnog sustava, odnosno modula za usisavanje i pranje, modula za usisavanje imalog ručnog usisavača. Uz to, LED svjetla na usisnom nastavku pomažu u uočavanjuskrivene prljavštine.

Prolivena kava, blatnjavi tragovi šapica ili razbijeno jaje nestati će u par trenutaka, a uređaj će se nakon toga sam očistiti u svega 4 minute – nema čišćenja nakon čišćenja! Sonji u užurbanom načinu života u kojem je potrebno balansirati posao, obiteljski i društveni život, ovaj uređaj omogućuje jednostavno i brzo usisavanje radi čega je jedini uređaj koji treba u svom kućanstvu! AquaTrio 9000 uistinu predstavlja budućnost življenja iunosi tehnologiju inovacije u svaki dom.

Ugrađene kamera i umjetna inteligencija prepoznaje vrstu tkanine koja se glača

Gotovo svatko će se složiti da je peglanje zamoran posao. A upravo parna postaja sugrađenom kamerom i umjetnom inteligencijom PerfectCare Series 9000 stvara vrijeme zastvari koje su bitnije baš kada to treba. Pauli Sikirić, poznatoj hrvatskoj influencerici, parna jestanica glavni saveznik u slaganju njenih modnih kombinacija, punih boja, uzoraka, ali irazličitih tkanina.

Riječ je o jedinoj parnoj postaji na svijetu koja prepoznaje različite vrstetkanina koje se glačaju, što je čini idealnom za prave fashioniste poput Paule koji cijene svakisvoj odjevni komad. Zahvaljujući tisućama raznih tkanina pohranjenih u memoriji, umjetnainteligencija uz pomoć ugrađene kamere analizira i određuje koju vrstu materijala glačate teautomatski prilagođava razinu temperature i pare svakoj tkanini. To garantira glačanje bezprogorijevanja i napora – od trapera do svile. Zahvaljujući svim značajkama Philips parnepostaje, vaša odjeća će duže trajati i izgledati kao nova!

Nikad brže i lakše do zdravih i hranjivih obroka

Darko Kontin otkrio je svoj recept za savršen obrok – za ljubitelje pripremanja hrane apsolutni favorit postat će pametni uređaj Airfryer Combi XXL Connected koji pruža zajamčene rezultate pri pripremi najrazličitijih obroka i odradi sav posao. Ima čak 22-u-1 funkcija kuhanja vrućim zrakom i sadrži termometar za hranu, programe automatskog kuhanja. Najbolje odsvega je to što se lako može povezati s aplikacijom NutriU za vođeno kuhanje te brže i jednostavnije pripremanje recepata.

To omogućuje upravljanje aparatom na daljinu, te praćenje postupka pripreme hrane bez potrebe za stalnim odlascima u kuhinju, kao i primanje obavijesti kada je jelo gotovo. Za sve one koji obožavaju tjesteninu, pripremanje ukusne domaće tjestenine nikad neće bitilakše, jer uz Philips aparat za tjesteninu svježa tjestenina je spremna za manje od 10minuta! U ovom se uređaju može napraviti do 10 različitih oblika tjestenine, a tehnologija automatskog vaganja i istiskivanja omogućuje pripremu tjestenine bez imalo napora.

U istoj kategoriji dostupan je i Flip & Juice™ blender velike brzine koji, zahvaljujući revolucionarnom dizajnu vrča i integriranom filtru, može izraditi napitak s teksturom prilagođenom svačijim osobnim preferencijama. Od savršeno svilenkastih gustih napitaka do bistrih ili kašastih sokova te maslaca od orašastih plodova, ovaj napredni blender može sve, a najbolje je što kombinira blendanje i cijeđenje u jednom rješenju čime se štedi prostor u kuhinji.

Do 12 vrsta napitaka od kave samo jednim dodirom

Savršena šalica kave u udobnosti doma mnogima dan čini potpunim. Kako bi baš svaka bilasavršena, pobrinuo se aparat za kavu Philips LatteGo 5400, koji je neizostavan dio svakogdruženja u domu Ivane Čuljak, poduzetnice i vlasnice popularne slastičarnice „Neka jedukolače“. Riječ je o uređaju koji precizno melje svježa zrna kave i priprema čak 12 različitihnapitaka, svaki s mogućnošću potpune personalizacije jačine i količine što omogućuje dasvaki član obitelji pripremi napitak po svom guštu.

Sadrži i inovativni sustav LatteGo za svilenkastu mliječnu pjenu, intuitivni dodirni zaslon u boji za jednostavno korištenje te opciju „Extra shot“ za dodatni ristretto za jaču dozu kofeina. Uz svoje inovativne uređaje, Philips DA potvrdio je svoj status partnera u transformaciji kućanskih zadataka iz obveze u čisti užitak. Philips DA uređaji pružaju revolucionarna rješenja za sve potrebe u kućanstvu budućnosti. Ukratko, oni su saveznici uz koje kuća postaje dom, kako nekada, tako i danas – from past to future!