Otvorena nova Lidlova trgovina u Novom Marofu

Trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je u ponedjeljak, 16. listopada, svoju 108. trgovinu u Hrvatskoj, čime bilježi nastavak širenja svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u Novom Marofu te će, kao i ostale trgovine diljem Hrvatske, kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se u sklopu retail parka Novi Marof, na adresi Grana 150/4. Svečanom otvorenju nove trgovine prisustvovali su gradonačelnik Grada Novog Marofa Siniša Jenkač, regionalni voditelj prodaje Tomislav Križnjak i voditeljica trgovine Slavica Sakač.  

Povodom otvorenja nove Lidlove trgovine, za kupce su bile pripremljene prigodne akcije i popusti na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Uz svježe i kvalitetne proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, i ova Lidlova trgovina kupcima nudi moderan i ugodan prostor za dokazano najbržu cjelovitu kupnju na jednom mjestu.

Ovom prigodom, trgovački lanac Lidl Hrvatska i retail park Novi Marof zajednički su donirali 3000 € za dječju školu nogometa NK Novi Marof koju polaze djeca od 5 do 17 godina, čime se podržava i potiče sport te zdrav i aktivan način života od najmlađe dobi.

Radno vrijeme trgovine u Novom Marofu je od 8 do 21 h od ponedjeljka do subote, a nedjeljom od 8 do 14 sati.