PEVEX otvorio 29. prodajni centar u Vrbovcu

Foto: Pevex

PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, jučer je svečano otvorio 29. prodajni centar u Vrbovcu. Na gotovo 2.000 četvornih metara kupcima je dostupno gotovo 9.000 proizvoda s mogućnošću kupovine više od 40.000 artikala putem usluge Click&Collect ili preko narudžbe u samom prodajnom centru.

PEVEX-ov prodajni centar u Vrbovcu proizvodima i opremljenošću potpuno prilagođen potrebama kupaca.

„Predviđeni investicijski ciklus ide željenom dinamikom i baš kao što smo najavljivali širimo prodajnu mrežu. Godinu završavamo dobrim poslovnim rezultatima i uspješnom realizacijom strateških projekata. Ovom prilikom zahvaljujem našim zaposlenicima na svakodnevnom trudu koji iskazuju, kupcima na povjerenju koje nam daju, dobavljačima koji su naši partneri u svim projektima te vlasnicima čiju podršku imamo za ono što radimo”, rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo.

PEVEX Vrbovec zapošljava 18 djelatnika iz područja Vrbovca i okolice. Kupci imaju mogućnost kupovanja PEVEX-ovog asortimana iz osam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji te roba Široke potrošnje.

Foto: Pevex

Kupcima u Vrbovcu nudi se i dodatna usluga, besplatna dostava za kupnju preko 200 eura do 10km (1. Zona). Ta će pogodnost vrijediti nekoliko mjeseci.

Prodajni centar PEVEX Vrbovec se nalazi u sklopu trgovačkog centra BRAVEL na adresi Zagrebačka ulica 146 gdje kupce čekaju brojni popusti i pogodnosti povodom otvorenja kao i nagradna igra u kojoj PEVEX kupce daruje vrijednim nagradama.

Foto: Pevex

Dolazak prvog hrvatskog trgovačkog lanca u Vrbovec dio je investicijskog ciklusa PEVEX-a koji uključuje 40 prodajnih centara diljem Hrvatska, a nakon toga slijedi iskorak na inozemna tržišta. Podsjetimo, kompanija je nedavno krenula s izgradnjom logističko-distributivnog centra vrijednog gotovo 13,5 milijuna eura, a iduće godine u planu su otvaranja još dva prodajna centra i to u Zaboku i Poreču.