Konzumov novi program vjernosti educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi

Konzum sutra započinje svoj novi program nagrađivanja vjernosti kupaca – Zvjerići, u sklopu kojeg će kroz plišance i interaktivan te zabavan album za sličice, nastoji podizati svijest o važnosti  očuvanja životinja, prirode, bioraznolikosti i ekosustava. U ovom programu fokus će tako biti na društvu šumskih životinja: vjeverice Vicke, žabe Žogija, dabra Dude, divlje svinje Sofi, crvene lisice Lele, kornjače Kiće i patka Perice. Ova nova simpatična šumska družina  plišanih Zvjerića ćekroz dobro poznati Konzumov program vjernosti dodatno educirati i o brojnim prednostima i dobrobitima boravka u prirodi tijekom cijele godine.

U sklopu programa, kupci će u svim Konzumovim prodavaonicama od 18. siječnja moći kupiti edukativni album po cijeni od 2,99 eura. Sličice Zvjerića sakupljat će se sve do 27. ožujka i to na način da će se za svakih potrošenih 10 eura dobiti gratis paketić s dvije sličice i jednom bonus naljepnicom. Za sakupljanje naljepnica bit će potreban poseban letak koji se može zatražiti na blagajni. Plišanci šumskih Zvjerića moći će se kupiti sve do 10. travnja za 4,99 eura uz 15 bonus naljepnica ili 9,99 eura uz 10 bonus naljepnica te po redovnoj cijeni od 14,99 eura.

„Vjernost naših kupaca kontinuirano nagrađujemo i pružamo im mogućnost kupnje ekskluzivnih i privlačnih proizvoda, istovremeno ih nastojeći potaknuti na odgovorno ponašanje. Otkako su se prvi put pojavili, Zvjerići su privukli veliku pozornost, tako da je i ovaj program dio naših nastojanja da sačuvamo prirodu, za životinje, sebe, ali i za generacije koje dolaze. Zvjerićima želimo djecu zainteresirati za prirodu, okrenuti ih zdravim i održivim navikama te potaknuti njihov istraživački duh u čemu će nam sigurno pomoći zabavan i edukativan album sa sličicama koji će razveseliti i djecu i odrasle“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma i članica Uprave MultiPlusCarda.   

Dodatne informacije o Konzumovom novom programu nagrađivanja vjernosti kupaca potražite i na službenoj internetskoj stranici.