360 PROMO – super app za promocije i uštede odsad u Hrvatskoj

U svjetlu velike inflacije i velikih poskupljenja u posljednje tri godine te nakon većeg broja aplikacija za shopping i promocije, od kojih niti jedna nije ponudila cjelokupni obuhvat promo ponuda i ušteda od 360 stupnjeva, konačno na tržište dolazi prvo sveobuhvatno rješenje za pregled promotivnih ponuda i ušteda. Nova super app mobilna aplikacija znakovitog naziva ‘360 PROMO‘ na jednom mjestu nudi jednostavnu pretragu promo ponuda po traženom proizvodu ili kategoriji proizvoda, pregled širokog broja kataloga i letaka, unos i super jednostavno dijeljenje kupovnih lista s obitelji i prijateljima, odabir promocija i produkciju vlastitog personaliziranog promo letka te njegovo jednostavno slanje, pohranu vlastitih loyalty kartica na jednom mjestu i još puno više od toga. Super apps su inače poznate po tome da zamjenjuju više različitih aplikacija te svojim obuhvatom i funkcionalnošću u potpunosti eliminiraju potrebu za njima.

Iza ove super aplikacije stoji dr. sc. Josip Muller, koji je doktorirao upravo na području upravljanja odnosa s klijentima. „Glavna stvar koju sam na temelju cijelog mog znanstvenog i poslovnog iskustva zaključio jest ta da poštujem i cijenim kupca te njegove želje i preferencije. Zato sam ‘360 PROMO’ kao Super aplikaciju koja je rezultat višegodišnjeg rada i iskustava zamislio i razvio na način da pokušam uvažiti sve njihove sugestije i savjete, s ciljem da im se ponudi platforma koja na kupcima najprilagođeniji način nudi mogućnost kako da uštede što je više moguće. Ako uspijem pomoći ljudima uštediti više od 10% kućnog budžeta, mislim da sam napravio veliku stvar. Vlada može odrediti ograničenje cijena na 30-ak artikala, maloprodajni lanci mogu odrediti niže cijene na oko 1000 artikala, ali tipični hipermarketi imaju oko 30 000 artikala u asortimanu. Ako ponudimo preko 5000 proizvoda pojedinačno na akciji i još puno više od toga u pregledu popusta kataloga i aktualnih ponuda – to ipak predstavlja puno sveobuhvatnije rješenje za ostvarenje ušteda“, rekao je Muller,koji je nakon dvadeset godina uspješe menadžerske karijere u velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola, P&G i Johnson&Johnson, čvrsto odlučio kreirati i korisnicima ponuditi na korištenje praktično, personalizirano i sveobuhvatno rješenje za uštede putem promotivne kupovine.

„Mislim da će aplikacija biti od velike koristi i pomoći potrošačima jer smo se kolektivno pogubili u praćenju cijena i teško je procijeniti koliko je određeni proizvod poskupio u posljednjih nekoliko mjeseci. Praćenje najboljih ponuda kroz aplikaciju svakako će pomoći kupcima jer su razlike u cijenama za isti proizvod značajne, a od dodatne pomoći bit će konverter pomoću kojega se cijene mogu preračunati u kune“, rekla je Ana Knežević, predsjednica Hrvatske udruge za zaštitu potrošača.

Pri ulazu u aplikaciju može se izabrati preferirani način ostvarivanja ušteda. U modulu „Promocije i akcije“ moguće je pretraživati po proizvodu, što rezultira s više od 5.000 pojedinačnih akcijskih ponuda od 10-ak maloprodajnih lanaca robe široke potrošnje. U modulu „Katalozi“ korisnici mogu pretraživati više od 100 akcijskih kataloga, uključujući i one Bauhausa, Lesnine, Pevexa te brojnih maloprodajnih lanaca. Modul „Loyalty kartice“ omogućuje pohranu svih kartica maloprodajnih lanaca koje korisnik ima na jednom mjestu. Modul „Aktualne ponude“ pruža pregled popusta više od 300 promotivnih ponuda po shopping centrima i specijaliziranim dućanima. Unosom kupovne liste proizvoda u modulu „Promocije i akcije“ jednim gumbom može se provjeriti što je od odabranih proizvoda na akciji, a zatim se pojedine proizvode može dodati na listu odabranih promocija. Svoju kupovnu listu možete lako podijeliti sa svojim najbližima putem WhatsAppa ili maila, a moguće je formirati i vlastiti personalizirani promo letak dodavanjem ikonice srca na odabrane promocije.

Aplikacija 360 PROMO osim efekta ušteda za korisnike, ima i jasan ekološki efekt, s obzirom da reducira potrebu za tiskanim letcima i katalozima. Također, zahvaljujući ovom super appu, loyalty kartice moguće je stalno imati u svom pametnom telefonu. Aplikacija je odsad dostupna na hrvatskom tržištu i to na hrvatskom jeziku, a potpuno besplatno može se preuzeti preko Trgovine Play i App Store-a.