Matej Bakšić novi direktor prodaje PIK Vrbovca

Matej Bakšić novi je direktor prodaje PIK Vrbovca.

Matej će biti zadužen za niz zadataka s posebnim naglaskom na razvoj strategije prodaje te izgradnju odnosa s postojećim i budućim partnerima, a na ovu poziciju dolazi s mjesta direktora za investicije, poslovni razvoj i strategiju PIK Vrbovca, koju je uspješno obnašao zadnje dvije godine.

“S posebnim zadovoljstvom preuzimam ulogu direktora prodaje u PIK Vrbovcu te se radujem suradnji s iznimnim timom. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama svakodnevno pridonositi ostvarivanju svih poslovnih ciljeva i vizija PIK Vrbovca”, rekao je Matej Bakšić, novi direktor prodaje PIK Vrbovca.

Matej Bakšić je u PIK Vrbovcu od početka 2020., kada je došao na poziciju voditelja projekta. Nakon toga, imenovan je za direktora za investicije, poslovni razvoj i strategiju. Iza njega je nekoliko uspješno provedenih investicijskih projekata, kao i dva velika EU projekta u zadnje dvije godine.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a iza njega su brojne edukacije u područjima upravljanja projektima, vođenja timova, upravljanju stakeholderima. Isto tako, bio je i polaznik prve generacije Cotrugli Drive programa, u organizaciji Fortenova grupe.