Održano glavno izvlačenje nagradne igre ‘U Riboli bezbrižno kupuj i u Mini Cooperu otputuj!’

Pod budnim okom tročlane komisije, 26. lipnja održano je završno izvlačenje velike Riboline nagradne igre “U Riboli bezbrižno kupuj i u Mini Cooperu otputuj!“. Nagradna igra trajala je od 15. svibnja do 15. lipnja, a mogli su sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kn, uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama. Tjedna izvlačenja održavala su se svaki ponedjeljak, a tjedne nagrade su bile: 4 x LED TV LG 32LK510B.

Prvu nagradu, automobil Mini Cooper R Edition – XR31, osvojio je Robert Travčić iz Šibenika. “Jedan od najsretnijih dana u mom životu. Nisam vjerovao kad su me obavijestili da sam upravo ja osvojio potpuno opremljenog Mini Coopera, mislio sam da je šala. Iskoristio bi priliku da zahvalim Riboli, i dalje ću biti njen vjeran kupac“, izjavio je Robert Travčić.

Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade, izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada. Za više informacija posjetite www.ribola.hr.

“Ribola je Vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas Ribola zapošljava preko 650 djelatnika te ima ukupno 78 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima. Čestitamo svim dobitnicima!“, poručili su iz Ribole.