Inovacija iz Kraša: Fontana Vrele kocke zapalit će svako nepce!

Inovacija i iznenađenje stižu iz Kraša koji je početkom travnja iznenadio svoje vjerne potrošače i objavio zanimljivu anketu. Inspiriran mirisom i okusom roštilja za praznik rada, odlučili su ih potaknuti da odaberu neobičnu kombinaciju koju će Kraš provesti u djelo ususret 1. svibnju.

U izboru su se našle tri opcije – Frondi grah, Ki-Ki Ćevapoza i Fontana Vrele kocke, a nakon velikog odaziva, Fontana Vrele kocke otopile su konkurenciju i time zaslužile, od ovog tjedna, naći se na policama Kraševih maloprodajnih mjesta.

Fontana Vrele kocke spoj su kvalitetne Kraševe tamne čokolade, koja postupno otkriva svoje bogate note, s pikantnim chilijem koji budi nepca, čime stvaraju intenzivno iskustvo kojim osvajaju u samo jednom zalogaju. Kako bi sve još dodatno začinili, nova inačica dobro poznate slastice Fontana ledene kocke dolazi u limitiranom izdanju pružajući tako jedinstvenu priliku za istraživanje novih dimenzija okusa.

Ljubitelji zanimljivih okusa ne bi trebali oklijevati, već potražiti Fontana Vrele kocke i započeti svoju gastro avanturu.