Stigao novi Frondi kokos

Taman prije dugog toplog ljeta iz Kraša stižu nove slatke vijesti i to u obliku prhkog prutića punog okusa – Frondi kokosa. Podsjetimo, Krašev je Frondi – prhki vafel prutić ispunjen kremastim punjenjem u svojih pet varijanti stigao na police prošle godine te u kratko vrijeme osvojio istinske sladokusce koji znaju uživati u puuuuno okusa.

Do sada su tako mnogi uživali u onim klasičnim okusima kakaa, nougata ili vanilije, zanimljivim kombinacijama kao što su kakao i nježno mliječna krema ili osvježavajućem Frondi limunu, a sada se ovom šarolikom društvu pridružio Frondi kokos. Na punjenju se nije štedjelo pa čak 81 posto svih Frondi prutića zauzima najukusnije kremasto punjenje, neovisno o tome o kojem je okusu riječ.

Mnogim su poklonicima bila puna usta hvale za ovaj prhki prutić, ali znalo je biti i rasprava koji je kome okus bolji. Neki ih jednostavno obožavaju sve – koliko su dugački i široki. Koji god da ti je okus draži, koji god da odlučiš podijeliti sa svojim frondićima, znaj da nećeš pogriješiti jer su svi puuuuni okusa u najfinijem spoju bogate kreme, prhkog vafla i… ponekad kokosa. Zato, nema potrebe za raspravama jer se o novim kokosima između hrskavog vafla jednostavno ne raspravlja.