VELPRO potpisao nove sporazume o suradnji s udruženjima malih trgovaca diljem Hrvatske

VELPRO i Trgovinski savez

Konzumov veleprodajni segment VELPRO, najveći veletrgovac na hrvatskom tržištu, potpisao je sporazume o poslovnoj suradnji s tri udruženja predstavnika malih trgovaca iz različitih krajeva naše zemlje i tako još jednom potvrdio svoju ulogu pouzdanog partnera malim trgovcima.

Konkretno, VELPRO je nove ugovore potpisao s Udrugom trgovaca Sjever Plus, Savezom udruga malih trgovaca (SUMT) i Trgovinskim savezom (Udruga trgovaca Zadar i Sisak), koji zajedno okupljaju gotovo 500 pravnih subjekata i gotovo 1.000 prodajnih mjesta. Time je ujedno potvrđena i dugogodišnja poslovna suradnja koju VELPRO kao primarni dobavljač ima s ova tri predstavnika malih trgovaca, a koja je posebno istaknuta u segmentu pružanja kvalitete krajnjim kupcima kroz međusobnu trgovačku, logističku i marketinšku podršku.

Potpisnici triju sporazuma bili su Snježana Biškup, predsjednica Udruge trgovaca Sjever Plus, Ivan Ćibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca, Marijan Bradić, direktor Trgovinskog saveza i Zoran Paleka, predsjednik Trgovinskog saveza, dok je kao predstavnik Konzuma sporazume potpisao Alen Kovačević, direktor Sektora za ključne kupce, kontakt centar i matične podatke.

VELPRO i Savez Udruga malih trgovaca

„Od samog početka, naš glavni strateški cilj bio je stvaranje dugoročno održivih poslovnih odnosa s našim partnerima. Povjerenje koje su nam ukazali brojni klijenti priznanje je našeg rada, ali i obveza da im kontinuirano pomažemo unaprijediti poslovanje povećanjem efikasnosti i kvalitete usluga. Potpisivanjem novih ugovora želimo doprinijeti opstanku malih trgovaca kojima su na raspolaganju naši kanali koji pružaju stabilnost u nabavci robe i usluga te jačaju njihovu konkurentnost i tržišnu poziciju“, izjavio je Vedran Bego, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije.

VELPRO i Udruga trgovaca Sjever plus

VELPRO sa svojih 16 centara pokriva sve regije Hrvatske i  strateški je usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca, poput hotelijera i ugostitelja, maloprodajnih tvrtki i javnog sektora. VELPRO svoje usluge osigurava za više od 10.000 partnera za koje godišnje ostvari više od 250.000 isporuka u sve dijelove Hrvatske. Uz kvalitetnu uslugu, veleprodajnim kupcima se prodaje i distribuira bogat asortiman s više od 9.000artikala  i više od 800 artikala vlastitih robnih marki.