Wolt Market i Grad Zagreb udružili snage u zajedničkom projektu koji podržava male proizvođače iz cijele Hrvatske

Wolt Market, vlastita trgovina vodeće hrvatske platforme za dostavu Wolt i Grad Zagreb pokrenuli su zajedničku suradnju s ciljem promocije malih proizvođača i njihovih proizvoda. U sklopu te suradnje Wolt Market u svoju je ponudu uvrstio više od stotinu proizvoda malih proizvođača, od kojih velik dio nosi oznaku Plavi ceker, a mogu se naći u kategoriji „Kupujmo lokalno‟ Wolt Market trgovine.

Uključivanjem ovih proizvoda u svoju ponudu, Wolt Market je ojačao svoju ponudu proizvoda lokalnog karaktera te otvorio vrata novim kupcima za male proizvođače i njihove proizvode. Sljedeći mjesec, ove proizvode možete isprobati po promotivnim cijenama u sklopu velike Wolt kampanje.

Wolt+ tjedni predstavljaju jednu od najvećih kampanja do sada, koja će trajati od 3. do 23. lipnja. Tijekom ove kampanje, svim korisnicima Wolt+ usluge bit će dostupan popust do 50% na narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina. Također, proizvodi malih proizvođača iz kategorije  „Kupujmo lokalno‟ u Wolt Marketu bit će sniženi, čime Wolt želi potaknuti svoje korisnike da isprobaju lokalne proizvode i postanu njihovi vjerni kupci.

Oznaku „Plavi ceker‟ nose prehrambeni proizvodi napravljeni od domaćih sirovina na području Republike Hrvatske, čija je kvaliteta više razine od zakonski propisane te uobičajeno zahtijevane i očekivane od strane potrošača, a namijenjena je označavanju, isticanju i promociji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Cilj Grada Zagreba s ovim projektom je potaknuti okupljanje i organiziranje malih i srednjih poljoprivrednih gospodarstava, prvenstveno proizvođača visokokvalitetnih proizvoda s područja cijele Republike Hrvatske.

Kroz propisane standarde kvalitete, ovi proizvođači se pozicioniraju kao važni i prepoznatljivi na tržištu grada Zagreba. Suradnja s Woltom dodatno pomaže u plasmanu tih proizvoda na domaće tržište.

„Ponosni smo na ovu suradnju s Gradom Zagrebom jer vjerujemo da na domaćem tržištu postoji neiskorišteni potencijal za proizvode malih, lokalnih proizvođača. Ovo je izvrsna prilika da podržimo njihove proizvode i omogućimo našim korisnicima širi izbor domaćih prehrambenih proizvoda po izvrsnim cijenama”, izjavio je Marko Rubelj, General Manager u Wolt Market Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.