PreKrašni Štrudlice novi adut za najtoplije dane u godini – tope se samo u ustima

Čak ni ljetna žega ne može pokvariti ritual opuštanja uz dupkom pune PreKrašne štrudlice! Ma ni sunce koje ti dođe na vrh glave ne može kočiti uživanje u njima. Inspirirane tradicijom, a obogaćene modernim okusima, PreKrašne Štrudlice, koje je Kraš uvrstio u svoj asortiman, idealne su za ljetne dane.

Dolaze u čak tri okusa pa tako one s okusom jabuke ne izlaze iz mode bez obzira na godišnje doba. Sam miris, a tek okus, vode te točno na ono mjesto gdje želiš biti – djetinjstvo, šetnju voćnjakom, skrivenu uvalu ili samo dobro rashlađenu prostoriju.

Za one vesele s uvijek dobrim idejama u PreKrašnoj su ponudi štrudlice s miješanim voćem. Nježno tijesto punjeno kombinacijom koju čine šljive, jabuke, višnje, jagode i sočne bobice crnog ribizla oslobodit će svaki avanturistički duh.

PreKrašne Štrudlice s punjenjem od smokve možda neće u potpunosti zamijeniti ljetnu šetnju među smokvama i miris svježeg mora, ali jako, jako su blizu. Ma toliko su dobar odabir da ni vraški uzavrela atmosfera ne može nadjačati želju za guštanjem u njima.

Zapravo, PreKrašne Štrudlice jako su dobro, novo, društvo PreKrašnim kolačićima. Sočan spoj punjenja, od visokih 43 posto bez obzira na okus, obavijen prhkim tijestom tvori slasticu koja će vas ovo ljeto oduševiti. I još nešto, Kraševe štrudlice ponosno nose oznaku VEGAN V-Label pa su odličan izbor za vegane i sve one koji preferiraju biljnu prehranu.

Znate što vam je činiti? Jer… Kakav kolačić, takav trenutak – preKrašan!