Nestlé obogatio svoj portfelj žitnih pahuljica

Nestlé je svojoj obitelji žitnih pahuljica za doručak dodao novog člana: NESQUIK® Crunchy Brownie žitne pahuljice s bogatim okusom čokolade i brownija napravljene s cjelovitim žitaricama koje doprinose boljem i uravnoteženijem načinu prehrane.

Ove pahuljice sadrže sedam vitamina, kalcij i željezo pružajući hranjivu vrijednost koja je potrebna za dobar početak dana. Poseban užitak pruža hrskava tekstura, a svaki zalogaj NESQUIK® Crunchy Brownie žitnih pahuljica podržava održivu proizvodnju kakaa što je izuzetno važno za zaštitu okoliša i podršku lokalnim zajednicama.

„Svojim potrošačima nastojimo pružiti vrhunske proizvode, napravljene od najkvalitetnijih sastojaka koji ujedno doprinose boljoj i raznovrsnijoj prehrani. Uz to, želimo da potrošači istinski uživaju u našim proizvodima, a NESQUIK® Crunchy Brownie žitne pahuljice imaju i zabavan element: inovativnu kombinaciju čokolade i hrskavog brownija,”izjavila je Monika Gajewska, direktorica kategorije žitnih pahuljica za tržište južne i istočne Europe te je zaključila: „Vjerujem da okus čokolade ima posebno mjesto u našim srcima i na našim stolovima, a naše hrskave žitne pahuljice su tu da to iskustvo podignu na novu razinu. Uživajte u svakom zalogaju i dozvolite da hrskava tekstura i čokoladni okus donesu zabavu u vaš doručak”.

NESQUIK® Crunchy Brownie žitne pahuljice u pakiranju od 300 grama dostupne su na policama trgovina diljem Hrvatske.