U tijeku prijave za ovogodišnje izdanje utrke Konzum Glow Run Split

Jedinstvena svjetleća utrka Konzum Glow Run Split održat će 28. rujna 2024. godine na Rivi u Splitu, a prijave su već u tijeku. Organizator utrke, Run Croatia, u suradnji s glavnim pokroviteljem Konzumom, nudi trkačima priliku za nezaboravno iskustvo i zajedničko osvjetljavanje Splita neonskim bojama. Zainteresirani trkači mogu birati između dviju ruta – 5 ili 10 kilometara, a svoje kotizacije mogu osigurati putem službenih stranica runcroatia.hr i utrka.com.

Ova utrka, koja doslovno svijetli u mraku, postala je omiljena „svjetleća“ utrka prisutna u brojnim europskim i svjetskim metropolama, a ove godine će po osmi put osvijetliti splitske ulice u večernjim satima.

„Konzum Glow Run Split je više od utrke – to je događaj koji okuplja širu zajednicu i pruža trkačima jedinstveno iskustvo u posebnom večernjem ugođaju. Naša misija je svake godine podići ljestvicu i stvoriti događaj koji će ostati u sjećanju svih sudionika. Pozivamo sve trkače, entuzijaste i ljubitelje sporta da nam se pridruže na splitskoj Rivi i zajedno osvijetle grad neonskim bojama te s veseljem očekujemo ugostiti sudionike iz cijele regije“, izjavio je Sven Veronek iz tvrtke Run Croatia.

„Kao glavni pokrovitelj utrke, Konzum je izuzetno ponosan što ima priliku podržati događaj koji promiče zdrav i aktivan način života te donosi posebnu energiju u grad pod Marjanom. Ova utrka pruža priliku za zajedničko okupljanje, stvaranje novih iskustava i uživanje u vizualnom doživljaju, a suradnja s Run Croatiom omogućava nam da doprinesemo uspjehu utrke“, istaknula je Sandra Đolo, rukovoditeljica Službe korporativnih komunikacija Konzuma.

Kotizacija trkačima osigurava digitalno mjerenje vremena, okrjepu tijekom i nakon utrke, medicinsku pomoć ukoliko je potrebna, bogat startni paket koji uključuje svjetleće narukvice za još bolji doživljaj, službenu majicu te nagrade i pehare za najbrže. Nakon utrke, svi posjetitelji mogu se opustiti na zajedničkom organiziranom druženju.

Sve novosti o utrci možete pratiti i putem Facebook profila utrke.