Land Rover predstavio suradnju s Legom na svjetskoj premijeri novog Defendera

Land Rover je na Salonu automobila u Frankfurtu proslavio svjetsku premijeru novog Defendera – ikone redizajnirane za 21. stoljeće, i to predstavljanjem partnerstva s Legom. Suradnjom dviju tvrtki, proizveden je “Lego Technic Land Rover Defender“, izuzetno detaljan model od čak 2.573 komada koji kombinira bezgraničnu Legovu kreativnost s prepoznatljivom siluetom i nenadmašnom sposobnošću novog Defendera.

Set “Lego Technic Land Rover Defender“, opisan kao “automobilska ikona koju možete graditi kod kuće”, može se pohvaliti autentičnim izgledom karoserije i naplataka, pogonom na sva 4 kotača, najsofisticiranijim mjenjačem koji je Lego dosad razvio te mnoštvom drugih realističnih funkcija i elemenata.  

“Lego Technic Land Rover Defender“ u prodaju stiže 1. listopada, a na LINKU možete pogledati kako ovo trajno, moćno i nezaustavljivo vozilo izgleda u impresivnoj verziji dizajnera Lega.

Premijerno predstavljanje nove generacije legendarnog modela Defender, najsposobnijeg i najizdržljivijeg Land Rovera ikada proizvedenog, obilježeno je još jednom kolaboracijom. Tako je Land Rover predstavio i kolekciju odjeće i opreme “Above and Beyond“ nastalu u partnerstvu s brendom Musto, poznatim britanskim proizvođačem nautičke odjeće i opreme.

Inspirirana trajnošću i mogućnostima novog Defendera, “Above and Beyond“ kolekcija sadrži inovativnu tehnologiju opreme, poput RECCO sigurnosnog sistema koji pomaže pri lociranju na teško dostupnim terenima i džepove s “PrimaLoft Aerogel“ izolacijom koja štedi bateriju mobilnih telefona.