Nova, eko linija DOBRO proizvoda

Brand DOBRO predstavlja nove, premium okuse – 100% ekološki proizvedene delicije od crne slavonske svinje. Liniju proizvoda od fajferice, autohtone slavonske pasmine svinja, čine pršut, pečenica, kulen, slanina i buđola.

Crna slavonska svinja nastala je 1860-ih godina na imanju grofa Pfeiffera u Orlovnjaku kraj Osijeka, te se upravo zbog toga naziva i ”Fajferica”. Meso crne slavonske svinje djeluje blagotvorno na zdravlje te se često preporučuje kao namirnica za planove prehrane koji za cilj imaju pospješenje imuniteta, što ih čini savršenima za bezbrižno uživanje u svakom zalogaju.

Crna svinja čije se meso koristi za proizvodnju nove linije DOBRO proizvoda uživa tri godine slobodan život na pašnjacima uz jezero Borovik hraneći se žirevima, bukvicom i svježom travom. Takav način života čini njezino meso iznimne kvalitete idealnom bazom za sočne delicije – pršut, pečenicu, kulen, slaninu i buđolu.

Proizvodnja DOBRO trajnih mesnih proizvoda usklađena je sa standardima kvalitete i sigurnosti hrane, što dokazuje posjedovanje međunarodno priznatih IFS i BRC certifikata. Zahvaljujući vrhunskoj sirovini crne slavonske svinje iz ekološkog uzgoja, ove proizvode karakterizira posebna kvaliteta i jedinstveni okus te nose certifikat ekološki proizvedenog proizvoda, bez umjetnih bojila, soje i glutena.