Požega dobila svoj prvi SPAR supermarket

SPAR Hrvatska svečano je u četvrtak, 24. listopada, otvorio svoj prvi supermarket u Požegi u sklopu Shopping centra Capitol na adresi Osječka 10. Novim je supermarketom SPAR dodatno proširio svoju prodajnu mrežu, a na 1.480 kvadratnih metara prodajne površine kupcima će na usluzi biti 40 djelatnika.

Iz bogatog asortimana kupci će moći izabrati proizvode lokalnih proizvođača poput mljevene kave pržionice kave Vladorena iz Požege. U svakodnevnoj ponudi novootvorenog supermarketa je i više od 30 artikala koje proizvodi požeška tvornica Zvečevo, a s kojom je 2017. godine SPAR dodatno ostvario suradnju i kupcima ponudio čokoladu vlastite robne marke. Na policama SPAR-a može se pronaći i raznolik izbor ukusnih kolača i torta, tjestenina te mlinci lokalnog proizvođača Novak DMD iz Pleternice. „Nakon duljeg traženja adekvatne lokacije iznimno smo sretni što smo otvorenjem prvog SPAR supermarketa u Požegi od sada dostupni kupcima i u ovom kraju. Time želimo Zlatnoj dolini, ali i stanovnicima Slavonije pokazati koliko nam je važna ova regija“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim bogatog asortimana SPAR supermarketa, tu je i Tutto bene koji u svojoj ponudi ima torte i ručno rađene kolače lokalnog proizvođača Novak, velik izbor svježe pripremljenih sendviča, pizza i ostalih gastro delicija. Za kupce je tu i ponuda gotovih mesnih i ribljih jela, raznovrsnih variva i rižota te priloga od krumpira i povrća, a svakodnevno će im na raspolaganju biti i posebna ponuda menija koji uključuju hranu i piće po povoljnijim cijenama. Radno vrijeme SPAR supermarketa u Požegi je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.

Prilikom otvaranja nove filijale u Požegi član Uprave SPAR-a Hrvatska Danijel Vidiš uručio je donaciju Udruzi roditelja djece i osoba s poteškoćama u razvoju „MI“. Donaciju u iznosu od 20.000 kuna primio je dopredsjednik Udruge Mato Bošković.