Nova Domaćica dolazi u najčokoladnijem izdanju do sada

Postoje određene stvari koje nas sve vežu za djetinjstvo, obiteljska druženja i vikende provedene kod bake te na sam spomen u nama bude osjećaj nostalgije i topline. Takvi najljepši trenutci najčešće se vežu uz druženja koja uvijek iznova povezuju ljude. Jedna od takvih slatkih i nostalgičnih poveznica zasigurno su Kraševe Domaćice, koje je svatko od nas barem jednom imao na svojoj polici sa slasticama.

Domaćica, omiljeni slatki zalogaji s dugom tradicijom koja seže u davnu 1957. godinu, u posljednjih nekoliko godina neprestano iznenađuju kreativnošću i novim okusima. Od svima poznatog čajnog peciva s tamnom čokoladom do novih okusa poput Domaćice BeneFIT  i Tamne Domaćice, teško je izabrati samo jednog favorita. Ovaj put izbor je još teži jer nam dolazi nova Domaćica iz Kraševe slatke tvornice.

Nova Domaćica dolazi u najčokoladnijem izdanju do sada i sigurno će oduševiti sve strastvene ljubitelje, ne samo keksa već i čokolade. Domaćica Extra Choco potpuno je prelivena ukusnom tamnom čokoladom koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te podići svako raspoloženje. Bez obzira na novo čokoladno ruho, Domaćica će zadržati svojih 5 prepoznatljivih i zaštićenih oblika keksa koji su  jedan od zaštitnih znakova i nositelji Kraševa imidža. Uvjereni smo kako će nova najčokoladnija Domaćica Extra Choco osvojiti mnoga srca!