Traži se najkreativniji recept za proslavu 60 godina Zvijezda majoneze

Recepte šaljite do 19. studenog, a autora najboljeg očekuje godišnja zaliha Zvijezda majoneze

Zvijezda majoneza ove godine slavi veliki 60. rođendan i tim su povodom u Zvijezdi organizirali potragu za najkreativnijim receptom. Svi zainteresirani za sudjelovanje u natječaju svoje recepte mogu poslati na mail marketing@zvijezda.hr od 5. do 19. studenog. Kreativnost i maštovitost pri korištenju majoneze ocjenjivat će Mario Mihelj, chef zagrebačkog restorana El Toro, nastavnica kuharstva Anica Burazer s Ugostiteljsko – turističkog učilišta u Zagrebu i Andrea Andrassy, ljubiteljica Zvijezda majoneze.

„Znamo da je Zvijezda majoneza omiljeni dodatak kojim se „popravlja“ svaki sendvič i da je francuska salata u većini hrvatskih domaćinstava nezamisliva bez Zvijezda majoneze, no ovaj put potrošače izazivamo da nam pošalju recepte u kojima je majoneza neočekivana. Tražimo kreativnost i domišljatost“, izjavila je Jasna Pulić, voditeljica odjela marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Najbolji recepti bit će predstavljeni na Festivalu majoneze u Zagrebu krajem studenog. Više detalja o natječaju dostupno je na Zvijezdinoj web stranici. Autora najkreativnijeg recepta Zvijezda će nagraditi godišnjom zalihom majoneze.