DOBRO od sada i u Sloveniji

DOBRO, hrvatski brend trajnih mesnih proizvoda nastavlja s ekspanzijom svoje prodajne mreže van hrvatskih granica. Dobro poznatu kvalitetu od sada će biti moguće pronaći na policama 112 trgovina trgovačkog lanca Spar te 32 trgovine trgovačkog lanca Mercator diljem Slovenije.

Ulazak na novo tržište obilježit će se održavanjem degustacija na 25 lokacija trgovina Spara i Mercatora. Nakon dosadašnjih uspješno provedenih promocija DOBRO trajnih mesnih proizvoda diljem Hrvatske, do 7. prosinca ljubitelji dobrog zalogaja imat će priliku i u Sloveniji kušati dašak Slavonije.

DOBRO mesne proizvode, proizvedene isključivo od sastojaka uzgojenih na slavonskoj zemlji, moguće je pronaći na gotovo 3000 prodajnih lokacija diljem Hrvatske. Sirovina za proizvodnju ovih proizvoda uzgaja se i proizvodi u krugu 90 km od pogona za proizvodnju mesnih proizvoda, a vrhunska tehnologija proizvodnje jamči kvalitetne i ukusne proizvode kontroliranog podrijetla, u što se mogu uvjeriti i kupci van granica Hrvatske, kojima se ovim širenjem prodajne mreže pridružuju i slovenski kupci.