Novi HELL ICE COOL od sada i na hrvatskom tržištu

Jedan od vodećih globalnih proizvođača energetskih napitaka HELL ENERGY odlučio je hrvatskom tržištu ponuditi limitiranu seriju novog okusa koji će nadolazeću zimsku sezonu zasigurno učiniti energičnijom. U zimskim mjesecima, kada nam općenito svima nedostaje energije, tvrtka HELL ENERGY odlučila je proizvesti energetski napitak koji će tmurne zimske dane učiniti šarenijima i potaknuti ljubitelje energetskih napitaka da se osjećaju energičnije i spremnije za nove aktivnosti. Svoju bogatu ponudu proizvoda HELL ENERGY upotpunio je novim napitkom s jedinstvenom kombinacijom karakterističnih okusa.

Mnogobrojni poklonici energetskih pića od sada će moći uživati u eksploziji voćnih okusa čija aroma je nastala mješavinom bogatog okusa višnje i klasičnog jesensko-zimskog voća, grožđa. Energija, svježina i puni voćni okus energetskog napitka HELL ICE COOL Cherry – Grape dolaze u soft-touch limenkama zlatno-ružičaste boje. Limitirano izdanje bit će dostupno u 3.000 trgovina diljem Hrvatske. Kao i svi ostali HELL ENERGY napici, ICE COOL izdanje nudi standardnu kvalitetu sastojaka – 5 vrsta B vitamina i 32 mg/100 ml kofeina, bez konzervansa.

HELL ENERGY proizvodi se u tvornici u sjevernom dijelu Mađarske u mjestu Szikszo i posjeduje najviše moguće standarde i certifikate u EU. HELL ENERGY zastupljen je i distribuira se u više od 50 država širom svijeta na 5 kontinenata. Tvrtka koristi jedinstvenu kombinaciju poznatog brenda, postrojenja za punjenje i tvornice aluminijskih limenki pri čemu primjenjuje najsuvremeniju tehnologiju. Glavna prednost HELL proizvoda je visoka kvaliteta za pristupačnu cijenu.