Budi sretna, jedinstvena i zauvijek mlada uz NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING liniju Budi 100% TI!

Naša se koža s vremenom mijenja, možemo okriviti godine, način života ili onečišćenje atmosfere, no jedno je neizbježno, s godinama ćemo se suočiti s borama i sitnim linijama na licu. Jedan od razloga zašto se ovo događa je i posljedica toga da se naša koža s godinama brže isušuje: otprilike 40 % žena zrelije dobi ima suhu kožu. Ona s godinama gubi vlažnost i elastičnost, a stanice se ne mogu obraniti od štetnih vanjskih faktora kao što su mogle u mlađim danima.

NIVEA Q10 donosi rješenje koje sprečava starenje kože, a vi napokon možete uživati u životu i biti ono što jeste. Nova NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING linija sadrži koenzim Q10 koji je potpuno jednak onome u vašoj koži. Hranjiva formula  s bio arganovim uljem i kreatinom vraća suhoj i zahtjevnoj koži čvrstoću i vlažnost – upravo ono što ženama treba. NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING dnevna i noćna krema protiv bora zajedno s NIVEA Q10 višenamjenskim njegujućim uljem pobrinut će se da vaša koža bude zauvijek mlada bez obzira na godine.

Priču o koenzimu Q10 i njegovoj zadaći smo već naučili; zahvaljujući njemu naše tijelo dobiva potrebnu energiju, no s godinama njegova razina u našim stanicama opada pa tako slabi i moć njihove regeneracije. Nova NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING linija nadopunjava razinu Q10 u našoj koži na prirodan način i ojačava najbolju zaštitu kože protiv starenja – vlastitu. Zahvaljujući 100 % organskom arganovom ulju koji je zbog svog dragocjenog djelovanja poznat i kao tekuće zlato, NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING linija bit će najbolji zaštitnik vaše kože od suhoće.

Njegujući tretman kakav vaša koža dosad nije iskusila pružit će vam Q10 heroj – NIVEA Q10 višenamjensko njegujuće iznimno hranjivo ulje s prirodnim koenzimom Q10, bio arganovim uljem i kreatinom pobrinut će se da vaša koža bude čvrsta i hidratizirana. Ovisno o potrebama vaše kože, koristite ga za osjećaj svježine tijekom dana, regeneraciju kože dok spavate ili kao masku za lice koja će kožu trenutačno opustiti i zagladiti.

Iznimno hranjiva NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING dnevna krema protiv bora sa SPF 15 bogata je vrhunskim sastojcima kao što je koži identičan koenzim Q10 i kreatin. Svojim hidratizirajućim učinkom i blagotvornoj formuli bogatoj 100 % bio arganovim uljem djeluje umirujuće za njegu suhe i zahtjevne kože. Učvršćuje kožu unutar 2 tjedna, vidljivo smanjuje bore i sitne linije unutar 4 tjedna te intenzivno hrani kožu tijekom cijelog dana.

Nahranite suhu i zahtjevnu kožu tijekom noći uz NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING noćnu kremu protiv bora. Zahvaljujući njegujućoj formuli s prirodnim koenzimom Q10 i kreatinom učvrstit će vašu kožu jačanjem njenih vlakana, a 100 % bio arganovo ulje umirit će i hidratizirati vaše lice dok spavate.

Za dubinsku njegu, zdrav i nahranjen izgled kože koristite prvo višenamjensko NIVEA Q10 njegujuće ulje s prirodnim koenzimom Q10, organskim arganovim uljem i kreatinom. Ovaj njegujući tretman vratit će sjaj umornoj koži i trenutno ju opustiti.

Dostupno od listopada 2019.

NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING dnevna krema protiv bora, 50 ml preporučena mpc 106,90 kuna

NIVEA Q10 EXTRA NOURISHING noćna krema protiv bora, 50 ml – preporučena mpc 106,90  kuna

NIVEA Q10 višenamjensko njegujuće ulje, 30 ml – preporučena mpc 119,90 kuna