Lonia kupila Slogu podravsku trgovinu

Drago Munjiza, glavni izvršni direktor Lonije

Trgovački lanac Lonia iz Kutine u srijedu 11. prosinca 2019. postao je novi vlasnik Sloge podravske trgovine. Na održanoj skupštini konstituirani su novi Nadzorni odbor i Uprava društva, a Sloga je time postala jedna od članica Grupe Lonia koju čine tvrtke Lonia d.d. (maloprodaja, veleprodaja), Spuga-k d.o.o. (vinarstvo) i Gradska pekara d.o.o.(pekarstvo).

Ovom akvizicijom Lonia je postala bogatija za novu djelatnost – mlinarstvo, povećala je ukupan broj prodajnih mjesta na više od 315 i time dodatno učvrstila svoju poziciju među TOP 10 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Važno je i napomenuti da se naziv Sloga podravska trgovina neće mijenjati od 1. siječnja 2020. kako su to prenijeli neki mediji, pa tako i web portal časopisa Progressive pozivajući se na njih.

Lonia je jedan od najvećih trgovaca na području Sisačko-moslavačke županije i jedna je od osnivačica trgovačkog udruženja Ultra gros. Sa svojim 65-godišnjim iskustvom u maloprodaji i to prvenstveno u malim formatima, zasigurno neće razočarati Slogine Kupce, već ubrzo donijeti veći broj medijski popraćenih promotivnih aktivnosti, akcijskih artikala, raznih popusta i nagradnih igara.

Za Slogine dosadašnje djelatnike i sve poslovne partnere ništa se neće promijeniti u operativnom poslovanju, osim što ih ovom prilikom nova Uprava Sloge sve srdačno pozdravlja, a Lonia želi toplu dobrodošlicu novim djelatnicima u svoju veliku trgovačku obitelj.

Više o Loniji saznajte na www.lonia.hr