Pevec svim zaposlenicima u pet najuspješnijih centara isplaćuje stimulacije u visini cijele plaće

Nakon prošlotjedne isplate božićnica u vrijednosti od 1.000 kuna, tvrtka Pevec će odlukom Uprave sljedeći tjedan isplatiti i dodatnu stimulaciju u visini jedne cijele plaće svim zaposlenicima u svojih pet najuspješnijih prodajnih centara; Sisku, Varaždinu, Kutini, Osijeku i Karlovcu. Tvrtka Pevec će također nagraditi i sljedećih pet prodajnih centara; Slavonski Brod, Koprivnicu, Viroviticu, Bjelovar i Sesvete, sa isplatom stimulacija u visini pola plaće kao dodatnu motivaciju za konstantno unapređenje poslovanja i prodajnih rezultata.

„Svi naši kolege iz pet najuspješnijih prodajnih centara predanim su trudom i radom uistinu zaslužili dodatni stimulans u vidu jedne cijele plaće. Obzirom da je Pevec ove godine ostvario zavidne poslovne rezultate, ovom gestom želimo pokazati našim djelatnicima koliko cijenimo njihov doprinos te sve što čine za tvrtku“, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Osim gore spomenute božićnice i stimulacija, tvrtka Pevec je ove godine svim svojim zaposlenicima isplatila i regres u iznosu od 1.000kn, uskrsnicu u visini od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna po djetetu te također i besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve svoje zaposlenike. Ovim sveobuhvatnim programom nagrađivanja , tvrtka Pevec nastavlja sa strategijom podizanja standarda svojim zaposlenika, vjerujući kako su upravo oni njihov najveći kapital.