Pevex: #Ostani doma i kupuj online ili telefonski

PEVEX poziva svoje kupce da brinu za sebe i svoje bližnje te da u ovo iznimno vrijeme obavljaju kupnju iz sigurnosti svoga doma.

“Svim našim kupcima stojimo na raspolaganju putem naše Internet trgovine pevex.hr i besplatne usluge Click & Collect. Isto tako, svi naši kupci imaju mogućnost obaviti kupnju na još dva načina kupnje na daljinu: telefonom i e-poštom. Na našoj web stranici pevex.hr nalaze se brojevi telefona i adrese e-pošte putem kojih kupci mogu konzumirati te načine kupnje uz dostavu po vlastitom izboru: na adresu ili samostalnim preuzimanjem u terminu koji im odgovara. Za proizvode iz većine asortimana naručenih telefonom i e-poštom kupcima sa šireg područja gradova u kojima PEVEX ima svoje prodajne centre osigurat će se besplatna isporuka na njihovu adresu“, priopćeno je iz PEVEXA.

Primjena posebnih mjera sigurnosti u ovim trenucima je najvažnija! PEVEX primjenjuje mjere svakodnevnog čišćenja, dezinfekcije, provjetravanja vozila, prostora i opreme te higijene i socijalnog distanciranja svojih zaposlenika i kupaca koji žele sami preuzeti proizvode kupljene na daljinu.