Nakon 1500 kuna bonusa, zaposlenicima u SPAR i INTERSPAR trgovinama isplaćena i uskrsnica

Nakon isplate bonusa od 1500 kuna, SPAR Hrvatska svojim djelatnicima danas isplaćuje i uskrsnicu u iznosu od 400 kuna.  

“Ponosni smo na naše djelatnike SPAR i INTERSPAR trgovina koji svakodnevno ulažu izniman trud kako bi svim našim kupcima osigurali potrebnu opskrbu. Nakon što smo osigurali bonus koji smo isplatili u dva dijela po 750 kuna, djelatnicima je isplaćena i uskrsnica. Na ovaj način želimo našim zaposlenicima dodatno uljepšati Uskrs s njihovim obiteljima“, poručuju iz SPAR-a.

Kako bi osigurali maksimalnu zaštitu za sve djelatnike i omogućili im više slobodnog vremena, u svim trgovinama SPAR-a i INTERSPAR-a smanjen je i broj radnih dana. Djelatnici su podijeljeni u dvije grupe, na način da jedan tjedan rade tri dana, a drugi četiri dana u tjednu.

“Uveli smo i niz mjera da maksimalno zaštitimo djelatnike i kupce. Uz zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva svim našim djelatnicima svakodnevno prije ulaska u prodajni prostor mjerimo tjelesnu temperaturu. U svim SPAR i INTERSPAR trgovinama postavili smo i zaštitne barijere od pleksiglasa na svim blagajnama, a djelatnicima na samoposlužnim blagajnama omogućili smo zaštitne vizire“, stoji u priopćenju.

Više informacija o svim novostima možete pronaći na YouTube kanalu SPAR-a.