U SPAR i INTERSPAR trgovinama uskrsna ponuda domaćih dobavljača i OPG-ova

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane.

Potičući domaće proizvođače, u SPAR i INTERSPAR trgovinama kupce čekaju šunke proizvođača PIK Vrbovec plus, Gavrilović, PPK, Medven, Ravlić, Pisinium, Podravka i Vindija, a također je dostupan dimljeni vrat i dimljeni kare.

Osigurali su jaja iz podnog uzgoja s farme Luneta i otkupljuju rotkvicu s OPG-a Tretinjak. Preko distributera Osatine, Marinade, Fragarije, Biseri polja i Plodovi ravnice otkupljuju salatu kristal, blitvu preko distributera Marinade, Plodovi ravnice i Fragarije te mladi luk OPG-a Tretinjak, Plodovi ravnice, Dodir prirode i Biseri polja.

Uz to, osigurali su i više od 2.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na akciji kako bi kupcima bili što dostupniji za blagdansku nabavku. Trenutno su u akcijskoj ponudi i 22 različite komadne šunke i lopatice, uključujući i Prašku šunku Gavrilović.

“Velik broj proizvoda nalazi se i pod robnim markama ‘Vrtovi Hrvatske’ i ‘Da, domaće je!’ te smo ponosni da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda. Apeliramo na kupce da svoju kupnju obave na vrijeme te ih pozivamo na odgovorno ponašanje, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite“, stoji u priopćenju.

Sve novosti pratite i na SPAR YouTube kanalu.