Vindija pomaže zdravstvenim djelatnicima koji se bore protiv epidemije

Grupa Vindija najavila je da će donacijama prehrambenih proizvoda nastaviti pomagati zdravstvenim djelatnicima koji se bore protiv epidemije koronavirusa, kao i građanima koji su uslijed potresa ostali bez domova.

Donacije mlijeka, mliječnih proizvoda I sokova redovno stižu kao pomoć zdravstvenim djelatnicima koji se diljem zemlje bore protiv epidemije te građanima pogođenima potresom u Zagrebu, priopćili su iz Vindije, najavljujući nastavak slanja pomoći.

Napominju da njihovi zaposlenici, posebice u proizvodnji, distribuciji i prodaji, ulažu dodatne napore kako bi proizvodni proces tekao neometano te kako bi osnovne živežne namirnice bile dostupne građanima u svakom kutku naše zemlje.

Grupa Vindija već je donirala svoje proizvode za pomoć Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Općoj bolnici Sisak, Općoj bolnici Varaždin, Crvenom križu kao I Studentskom domu “Cvjetno naselje” za građane pogođene potresom u Zagrebu.

“Vjerujemo kako su solidarnost i jedinstvo u ovim izvanrednim okolnostima ključan doprinos zajednici u kojoj djelujemo, što je i temelj na kojemu smo gradili kompaniju posljednjih šest desetljeća, u čemu ćemo i dalje ustrajati”, poručili su iz Vindije.